Ακιντζί: Δυνατή η λύση εάν υπάρξει ανταπόκριση στην πολιτική μας βούληση

Ακιντζί: Δυνατή η λύση εάν υπάρξει ανταπόκριση στην πολιτική μας βούληση

Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί εξέφρασε την αποφασιστικότητα της τουρκοκυπριακής πλευράς για λύση, προσθέτοντας ότι με αυτή την αποφασιστικότητα και βούληση θα μεταβεί στη Διάσκεψη για την Κύπρο στο Crans-Montana.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, ο Μουσταφά Ακιντζί δήλωσε ότι στη Διάσκεψη για την Κύπρο, η τουρκοκυπριακή πλευρά θα ενεργήσει με στόχο μια ομοσπονδιακή λύση στη βάση δύο πολιτικά ισότιμων συνιστωσών πολιτειών και εξέφρασε την πεποίθηση ότι είναι δυνατόν να φτάσουν σε λύση αν, όπως είπε, υπάρξει ανταπόκριση σε αυτήν την πολιτική βούληση.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο δικηγόρος της Black Cube

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο δικηγόρος της Black Cube

Δεν προκύπτει ότι το βίντεο της γνωστής υπόθεσης «Video Gate» αποτελεί υβριδική επίθεση κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της εταιρείας Black Cube, Αντώνης Δημητρίου. Όπως σημείωσε, η εταιρεία είχε θέσει εξ αρχής ως προϋπόθεση για να συνδράμει στις έρευνες, να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα του φυσικού ή νομικού προσώπου που την είχε εργοδοτήσει για την παραγωγή του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE