Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών
Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.
Στο βίντεο, που δημοσίευσε το Sky News, ακούγεται μία γυναίκα να φωνάζει απεγνωσμένη σε άλλους ανθρώπους, καθώς ο καπνός γεμίζει τους διαδρόμους, στον 23ο όροφο. «Ελάτε εδώ!», φωνάζει, αγνοώντας τη συμβουλή των άλλων να κρατήσει κλειστή την πόρτα της.
Στη συνέχεια εκείνη βγαίνει στο μπαλκόνι της και μιλά στο τηλέφωνο «Η αστυνομία μας λέει να βγούμε έξω. Ολο το κτίριο καίγεται. Πώς θα βγούμε έξω;», λέει. «Είμαστε εγκλωβισμένοι στον 23ο όροφο. Υπάρχουν πολλοί που έχουν εγκλωβιστεί στις σκάλες», ακούγεται να φωνάζει κάποιος άλλος.
Δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο, σύμφωνα με το Sky News, αν οι άνθρωποι που ακούγονται σε αυτό το βίντεο- είναι από Live στο Facebook τα ξημερώματα της Τετάρτης- κατάφεραν να βγουν με ασφάλεια από το κτίριο.
Εως τώρα οι αρχές έχουν επιβεβαιώσει τον θάνατο 12 ανθρώπων, ενώ δεκάδες αγνοούνται. Αλλοι 18 δίνουν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή, καθώς νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.
Από iefimerida.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις