ΕΛΛΑΔΑ

Έρευνες με 250 αστυνομικούς στο Μενίδι μετά την τραγωδία με τον 11χρονο μαθητή

Έρευνες με 250 αστυνομικούς στο Μενίδι μετά την τραγωδία με τον 11χρονο μαθητή

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει 20 προσαγωγές ενώ η επιχείρηση της αστυνομίας αναμένεται να συνεχιστεί ως αργά το βράδυ της Παρασκευής 09/06.

Περισσότεροι από 250 αστυνομικοί διαφόρων μονάδων ξεσκονίζουν  από το μεσημέρι τον οικισμό Αυλίζα αλλά και την ευρύτερη περιοχή στο Μενίδι  στο πλαίσιο των ερευνών για θανάσιμο τραυματισμό  11χρονου παιδιού από αδέσποτη βολίδα, στην αυλή του σχολείου του το βράδυ της Πέμπτης.

Εχουν γίνει μέχρι στιγμής 20 προσαγωγές.

Η έρευνα ξεκίνησε αρχικά από πέντε σπίτια που διαμένουν Ρομά, στην οδό Μόρνου, πολύ κοντά στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών,

Για τα σπίτια που διαμένουν Ρομά, υπήρχαν πολλές πληροφορίες για συγκέντρωση διασκέδασης την επίμαχη ώρα, ωστόσο οι ύποπτοι φαίνεται να εξαφανίστηκαν κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης που ακολούθησε, ενώ έχουν βρεθεί κάλυκες πυροβόλων όπλων στο συγκεκριμένο σημείο.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών, η αστυνομία προχώρησε σε τρεις προσαγωγές. Πρόκειται για δύο άνδρες 25 και 50 ετών και μια γυναίκα που φέρονται ότι είχαν οργανώσει το γλέντι από όπου πιθανόν «έφυγε»  η θανάσιμη βολή που έκοψε το νήμα της ζωής του μικρού Μάριου.   

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εξετάζουν τις πολλές κλήσεις για διατάραξη κοινής ησυχίας με αφορμή εξελισσόμενα «γλέντια» Ρομά της περιοχής και τουλάχιστον δύο κλήσεις που έλαβε το τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης το βράδυ της Πέμπτης, για άσκοπους πυροβολισμούς.

Στελέχη της αστυνομίας που υπηρετούν στην περιοχή κάνουν λόγο για «γκέτο και φαβέλες της ανομίας, οι οποίες έχουν μείνει ανέγγιχτες στον βωμό της κακώς εννοούμενης ελευθερίας και το δόγμα υπεράσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Από Thetoc.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι



Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Σε νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση που σημειώθηκε γύρω στις 7.40 το απόγευμα της Κυριακής (6/5) στον κύριο δρόμο Καλού Χωριού - Λεμεσού, έχασε τη ζωή του ο άτυχος Ευτύχιος Χαρίτου, 30 ετών από τη Λεμεσό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top