Άνω-κάτω η οικογένεια του Βασάλου μετά το βίντεο της Μαρί Ρόουζ! Έξαλλος ο πατέρας του! VIDEO

Άνω-κάτω η οικογένεια του Βασάλου μετά το βίντεο της Μαρί Ρόουζ! Έξαλλος ο πατέρας του! VIDEO

Ο κ. Γιάννης Βασάλος δήλωσε: «Δεν γνωρίζουμε ποια είναι η κοπέλα που εμφανίστηκε στο video του Κωνσταντίνου»...

Στην εκπομπή «La biri biri» αποκάλυψαν ότι η οικογένεια του Κωνσταντίνου Βασάλου είναι άνω κάτω μετά το βίντεο της Μαρί Ρόουζ, όπου φέρεται να είναι η σύντροφός του παίκτη του survivor! 

Ο Νάσος Γουμενίδης, που ήταν καλεσμένος στην Χριστίνα Λαμπίρη ανέφερε ότι όλοι γνώριζαν ως αγαπημένη του την Βασιλική και είπε: «Την Βασιλική την ξέρω… δεν έχει βγει στα media, μήπως είπαν στην Βασιλική να βγει και εκείνη δεν θέλησε να βγει σεβόμενη τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο ας πούμε;».

Πώς πήρε όμως η οικογένεια του Βασάλου το βίντεο με την Μαρί Ρόουζ που είδε χθες;

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο video που ακολουθεί:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.