Μήνυμα συμπαράστασης ΠτΔ σε Σουηδία: «Ανούσιες, βίαιες πράξεις όπως αυτή δεν έχουν θέση στις κοινωνίες μας»
Συντετριμμένος από τα τραγικά γεγονότα στο Örebro της Σουηδίας δηλώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.
Σε Δελτίο Τύπου του Τμήματος Τελωνείων αναφέρεται ότι έγινε έλεγχος σε συνολικά 41 πετρελαιοκίνητα οχήματα. Σε τέσσερα (4) οχήματα εντοπίστηκε στο ντεπόζιτο καυσίμων τους βιομηχανικό πετρέλαιο και κατασχέθηκαν από το Τμήμα Τελωνείων.
Τα διαπραχθέντα αδικήματα έτυχαν εξώδικου συμβιβασμού. Ο φόρος κατανάλωσης της ποσότητας του πετρελαίου που αποφεύχθηκε έχει εισπραχθεί, καθώς επίσης και ποσά για την απόδοση των οχημάτων που κατασχέθηκαν. Εισπράχθηκε συνολικά το χρηματικό ποσό των € 2750, ενώ τα κατασχεθέντα οχήματα επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους.
Από ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις