ΕΠΑΡΧΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Βιομηχανικό πετρέλαιο σε τέσσερα οχήματα εντοπίστηκε

ΕΠΑΡΧΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Βιομηχανικό πετρέλαιο σε τέσσερα οχήματα εντοπίστηκε

Επιχείρηση διενεργήθηκε την Τετάρτη 7/6, σε συνεργασία Λειτουργών του Τμήματος Τελωνείων και μέλη της Κινητής Μονάδας Τεχνικού Ελέγχου του Τμήματος Οδικών Μεταφορών, στο δρόμο Λευκωσίας – Αρεδιού, για εντοπισμό παράνομης χρήσης αφορολόγητου πετρελαίου (αγροτικού, βιομηχανικού και πετρελαίου θέρμανσης).

Σε Δελτίο Τύπου του Τμήματος Τελωνείων αναφέρεται ότι έγινε έλεγχος σε συνολικά 41 πετρελαιοκίνητα οχήματα. Σε τέσσερα (4) οχήματα εντοπίστηκε στο ντεπόζιτο καυσίμων τους βιομηχανικό πετρέλαιο και κατασχέθηκαν από το Τμήμα Τελωνείων.

Τα διαπραχθέντα αδικήματα έτυχαν εξώδικου συμβιβασμού. Ο φόρος κατανάλωσης της ποσότητας του πετρελαίου που αποφεύχθηκε έχει εισπραχθεί, καθώς επίσης και ποσά για την απόδοση των οχημάτων που κατασχέθηκαν. Εισπράχθηκε συνολικά το χρηματικό ποσό των € 2750, ενώ τα κατασχεθέντα οχήματα επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE