Στο ΤΑΕ Λεμεσού πρόσωπα που ενεπλάκησαν στα επεισόδια μεταξύ ΑΕΛιστών και Απολλωνιστών – Οπαδικές διαφορές βλέπει η Αστυνομία πίσω από τον εμπρησμό

Στο ΤΑΕ Λεμεσού πρόσωπα που ενεπλάκησαν στα επεισόδια μεταξύ ΑΕΛιστών και Απολλωνιστών  – Οπαδικές διαφορές βλέπει η Αστυνομία πίσω από τον εμπρησμό

Για ανάκριση θα περάσουν πρόσωπα που ενεπλάκησαν στα επεισόδια στην περιοχή του Εναερίου το βράδυ της Τρίτης 23 Μαΐου, σε σχέση με το εμπρησμό οχήματος τα ξημερώματα της Τετάρτης 07/06 στην Αγία Φύλα.

Πληροφορίες που κατέχει η ιστοσελίδα μας, αναφέρουν πως ο 37χρονος κλήθηκε να δώσει κατάθεση για τον εμπρησμό του οχήματος του.

Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, το όχημα που οδηγούσε ο 37χρονος τα ξημερώματα της Τετάρτης 07/06 έγινε στόχος εμπρηστών.

Ο 37χρονος σε κατάθεση του στο ΤΑΕ Λεμεσού ανέφερε πως δεν είχε διάφορες με κανένα.

Να σημειώσουμε πως ο 37χρονος είναι το πρόσωπο που κτύπησε με το όχημα που οδηγούσε οπαδό της ΑΕΛ στα τραγικά επεισόδια του Εναερίου.

Από την πλευρά των ανακριτικών αρχών δημιουργούνται εύλογες υπόνοιες ότι πιθανόν πίσω από τον εμπρησμό να κρύβονται πρόσωπα που είχαν εμπλοκή στα επεισόδια του Εναερίου.

Μάλιστα, εντός της ημέρας αναμένονται να περάσουν από τα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού αρκετά πρόσωπα τα οποία είχαν συλληφθεί στα επεισόδια.

Άξιο αναφοράς είναι πως οι ζημιές του οχήματος ανέρχονται στις 2,500 χιλιάδες ευρώ και δεν υπάρχει ασφαλιστική κάλυψη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκαψαν το αυτοκίνητο που κτύπησε τον οπαδό της ΑΕΛ στα επεισόδια του Εναερίου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΝΑΕΡΙΟΥ: «Δεν έθελα να τσιλλίσω κανέναν, σιοκαρίστηκα επειδή έφα πέτρες» - Αντικρούονται τα όσα υποστηρίζει

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΝΑΕΡΙΟΥ: Οι ισχυρισμοί του 39χρονου οδηγού που παρέσυρε τον 24χρονο «Μέσα στον πανικό τον κτύπησα»

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΝΑΕΡΙΟΥ: Χειροπέδες σε 39χρονο – Φέρεται να οδηγούσε το όχημα που παρέσυρε τον 24χρονο

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Οι ΗΠΑ μπήκαν στη σύγκρουση Ισραήλ – Ιράν, έπληξαν πυρηνικές εγκαταστάσεις – Για «μακροχρόνιες επιπτώσεις» προειδοποιεί το Ιράν

LIVE: Οι ΗΠΑ μπήκαν στη σύγκρουση Ισραήλ – Ιράν, έπληξαν πυρηνικές εγκαταστάσεις – Για «μακροχρόνιες επιπτώσεις» προειδοποιεί το Ιράν

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, με τις Ηνωμένες Πολιτείες να μπαίνουν στον πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Ιράν. Αμερικανικά βομβαρδιστικά χτύπησαν τα ξημερώματα τρεις βασικές πυρηνικές εγκαταστάσεις. Μεταξύ αυτών, το υπόγειο συγκρότημα του Φορντό, το μεγάλο εργοστάσιο εμπλουτισμού της Νατάνζ και μια εγκατάσταση κοντά στο Ισφαχάν. Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι το Φορντό καταστράφηκε πλήρως, καλώντας παράλληλα τους Ιρανούς σε ειρήνη, διαφορετικά – όπως είπε – τα επόμενα χτυπήματα θα είναι ισχυρότερα. Αποφασισμένο για αντίποινα εμφανίζεται το Ιράν. Με έντονη ανησυχία παρακολουθεί η διεθνής κοινότητας τις εξελίξεις υπό το φόβο για ευρύτερη περιφερειακή σύρραξη στην περιοχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE