ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκλονιστικό ξέσπασμα μητέρας χρήστη ναρκωτικών στο ΡΙΚ– «Πνίγηκε» στο κλάμα - VIDEO

Συγκλονιστικό ξέσπασμα μητέρας χρήστη ναρκωτικών στο ΡΙΚ– «Πνίγηκε» στο κλάμα - VIDEO

Κραυγή απόγνωσης, με σκοπό να ακουστεί μέχρι τα δικαστήρια, από μητέρα παιδιού, ο οποίος για περισσότερα από 5 χρόνια είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 7/6, στην εκπομπή του ΡΙΚ «Από μέρα σε μέρα», θέμα συζήτησης ήταν το σοβαρό πρόβλημα ναρκωτικών που υπάρχει στη Κύπρο. Ανάμεσα σε όσα συζητήθηκαν από τους καλεσμένους, μια μητέρα θέλησε να μιλήσει μέσω τηλεφωνικής παρέμβασης για να διαμαρτυρηθεί για το παιδί της.

Το παιδί της κ. Μαρίας Ιωάννου -η μητέρα που μίλησε στην εκπομπή- είχε μπει σε ένα κλειστό πρόγραμμα απεξάρτησης στην Αγία Σκέπη, το οποίο μάλιστα, βοήθησε πολύ στο να «καθαρίσει», σύμφωνα με όσα δήλωσε η μητέρα του.

Ωστόσο, μετά από μερικούς μήνες, για άγνωστο λόγο, όπως υποστηρίζει η κ. Μαρία, τον άλλαξαν και τον έθεσαν σε ανοικτό πρόγραμμα απεξάρτησης, το οποίο ακολουθεί μέχρι και σήμερα, αλλά δεν φαίνεται να τον βοηθά αποτελεσματικά, σύμφωνα πάντα με όσα αναφέρει η μητέρα του.

Χαρακτηριστική ήταν η φωνή της κ. Μαρίας, η οποία θέλησε να διαμαρτυρηθεί δημόσια για το παιδί της, αφού μετά το πρώτο ξέσπασμα, λύγησε …

Πιο κάτω η στιγμή της τηλεφωνικής παρέμβασης της μητέρας στην εκπομπή 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top