ΛΑΡΝΑΚΑ: Ηχηρό χαστούκι στις εκποιήσεις των Τραπεζών! – Ακύρωση διαδικασίας πλειστηριασμού

ΛΑΡΝΑΚΑ: Ηχηρό χαστούκι στις εκποιήσεις των Τραπεζών! – Ακύρωση διαδικασίας πλειστηριασμού

Απόφαση που θωρακίζει τα δικαιώματα των δανειοληπτών με ενυπόθηκο ακίνητο, έλαβε την Δευτέρα 29/5, το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας.

Το εν λόγω δικαστικό σώμα προχώρησε αμέσως μετά τις αγορεύσεις των δικηγόρων της Τράπεζας και των δανειοληπτών που κινδύνευαν να χάσουν το ενυπόθηκο ακίνητό τους από πλειστηριασμό, σε ακύρωση της ταχείας διαδικασίας πλειστηριασμού του ακινήτου τους, βάσει του περί Εκποιήσεων Νόμου.   

Το εν λόγω Δικαστήριο χωρίς αναβολές δεν επιφύλαξε καν απόφαση για το ζήτημα και προχώρησε αυθημερόν στην έκδοση της.   

Επίμαχο ζήτημα της αίτησης ήτο η εκκρεμοδικία αγωγής που είχαν καταχωρήσει οι δανειολήπτες μέσω των δικηγόρων τους ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ & ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Δ.Ε.Π.Ε. εναντίον του τραπεζικού ιδρύματος που προωθούσε την άμεση πώληση του ενυπόθηκου ακινήτου τους, αγωγή η οποία προσέβαλλε την διαδικασία εκποίησης του ακινήτου, αλλά και την νομιμότητα των συμφωνιών δανείου και υποθήκης.  

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ψήφισε ο Χριστοδουλίδης για τον Πρόεδρο του EPP – Στο πλευρό του και ο Μητσοτάκης – Δείτε φωτογραφίες

Ψήφισε ο Χριστοδουλίδης για τον Πρόεδρο του EPP – Στο πλευρό του και ο Μητσοτάκης – Δείτε φωτογραφίες

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ψήφισε σήμερα για τον Πρόεδρο του EPP στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στην Βαλένθια της Ισπανίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE