Ο τραγουδιστής κατεβαίνει στην Κύπρο αποκλειστικά για τον γάμο της Αριστοτέλους!

Ο τραγουδιστής κατεβαίνει στην Κύπρο αποκλειστικά για τον γάμο της Αριστοτέλους!

Η συμφωνία τους «έκλεισε» εδώ και μήνες, μιας και η παρουσιάστρια και ο ταλαντούχος τραγουδιστής έχουν μια πολύ καλή σχέση..

Την 1η Ιουνίου η Χριστιάνα Αριστοτέλους θα ανέβουν τα σκαλλιά της εκλησίας της Αγίας Νάπας στην Λεμεσό. Θα ακολουθήσει δεξίωση σε στενό κύκλο για συγγενείς και φίλους στο Amathus Beach Hotel της Λεμεσού.

Ο τραγουδιστής ο οποίος θα αναλάβει την ψυχαγωγία των καλεσμένων στον γάμο της Χριστιάνας Αριστοτέλους και του Γιώργου Εφραίμ δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Τσαλίκη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες που φθάνουν στο ThemaOnline η παρουσιάστρια και ο τραγουδιστής έχουν πολύ καλέW σχέσεις και εδώ και μήνες η Αριστοτέλους έκλεισε την εμφάνισή του στον γάμο της, τον οποίο θεωρεί no 1 στην διασκέδαση και του εμπιστεύτηκε το γλέντι του γάμου της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ενημέρωσε τον Σάντσεθ για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο Χριστοδουλίδης – Τι συζήτησαν για  την κυπριακή προεδρία το 2026

Ενημέρωσε τον Σάντσεθ για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο Χριστοδουλίδης – Τι συζήτησαν για την κυπριακή προεδρία το 2026

Με τον Πρωθυπουργό της Ισπανίας Πέδρο Σάντσιεθ συναντήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στη Μαδρίτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE