Γ. Ομήρου: «Μέγα ολίσθημα η δήλωση Έϊντε»

Γ. Ομήρου: «Μέγα ολίσθημα η δήλωση Έϊντε»

Η δήλωση του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ κ. Έϊντε, συνιστά μέγα ατόπημα και ολίσθημα τεραστίων διαστάσεων, πρόκειται για δήλωση που συγκρούεται ευθέως με ρητούς Κανόνες του Διεθνούς Δικαίου και ειδικότερα με τη σύμβαση των Ηνωμένων εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας του 1982, αναφέρει σε γραπτή δήλωση του ο τέως Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Γιαννάκης Λ. Ομήρου.

Αντί να καταδικάζει ως οφείλει τυχόν πρόθεση της Τουρκίας να παραβιάσει το Διεθνές δίκαιο, στην πραγματικότητα, σημειώνει, χρησιμοποιεί τις έκνομες απειλές της Τουρκίας σε σχέση με τις διαπραγματεύσεις.

“Η Κυβέρνηση οφείλει να αντιδράσει άμεσα με καταγγελία προς το Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και το Συμβούλιο Ασφαλείας”, συμπληρώνει.

Από ΚΥΠΕ 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στέλνουν μήνυμα οι αποβληθέντες της ΕΔΕΚ - Ζητούν σύγκληση έκτακτου δημοκρατικού συνεδρίου - Η συνάντηση και η παρουσία Παπαδάκη

Στέλνουν μήνυμα οι αποβληθέντες της ΕΔΕΚ - Ζητούν σύγκληση έκτακτου δημοκρατικού συνεδρίου - Η συνάντηση και η παρουσία Παπαδάκη

Τα πάνω κάτω έφερε η παραίτηση του Μαρίνου Σιζόπουλου από την προεδρία της ΕΔΕΚ, η οποία όπως βλέπουν κάποια πρώην στελέχη, είτε θα διαλυθεί, είτε θα «ξαναγεννηθεί».

BEST OF TOTHEMAONLINE