ΠΑΦΟΣ: Ξέσπασε πυρκαγιά μέσα σε εστιατόριο – Έτρεχε η Πυροσβεστική – Το λάθος που έγινε

ΠΑΦΟΣ: Ξέσπασε πυρκαγιά μέσα σε εστιατόριο – Έτρεχε η Πυροσβεστική – Το λάθος που έγινε

Την Τρίτη 16/5, ώρα 11.02 το πρωί, λήφθηκε κλήση στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, για πυρκαγιά σε στην κουζίνα του εστιατορίου στην οδό Αγίου Γεωργίου στην Πέγεια Πάφου.

Όπως αναφέρει η Πυροσβεστική, στο σημείο ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Πάφου και ο Αγροτικός Πυροσβεστικός Σταθμός Πέγειας με 3 οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 11.24.

Η πυρκαγιά ήταν στην φριτέζα της κουζίνας.

Ζημιά έπαθαν διάφορα μαγειρικά σκεύη και ηλεκτρικές συσκευές και από τον καπνό επηρεάστηκε η βαφή των τοίχων της κουζίνας.    

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έγινε χρήση αναπνευστικών συσκευών  και φορητού πυροσβεστήρα ξηρής σκόνης.

Η πυρκαγιά προκλήθηκε από υπερθέρμανση μαγειρικού λαδιού.

*φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χρίστου Ιακώβου: Χωρίς προοπτική η πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη – Η Άγκυρα παίζει με τον χρόνο

Χρίστου Ιακώβου: Χωρίς προοπτική η πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη – Η Άγκυρα παίζει με τον χρόνο

Η άτυπη πενταμερής για το Κυπριακό που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη, επιβεβαίωσε, σύμφωνα με τον πολιτικό αναλυτή και Διευθυντή του Κυπριακού Κέντρου Μελετών, Χρίστο Ιακώβου, τη στασιμότητα και την αδιαλλαξία που χαρακτηρίζουν τη στάση της τουρκικής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE