Τα λείψανα τριών αγνοουμένων εντόπισε η ΔΕΑ

Τα λείψανα τριών αγνοουμένων εντόπισε η ΔΕΑ

Οι ομάδες της Διερευνητικής Επιτροπής για τους Αγνοούμενους στην Κύπρο(ΔΕΑ) που πραγματοποιούν εκσκαφές εντόπισαν σήμερα τα λείψανα ενός ατόμου σε μια μη στρατιωτική περιοχή στην Αμμόχωστο και δύο ακόμη ατόμων (έξι στο σύνολο) σε μια στρατιωτική ζώνη στον Άγιο Ιλαρίωνα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΕΑ, εκτός από τους προαναφερθέντες τόπους εκσκαφών,  οι δικοινοτικές ομάδες της Επιτροπής συνεχίζουν τις εκσκαφές στη Γαλάτεια, στο Νέο Χωριό Κυθρέας, στη στρατιωτική περιοχή της Βώνης, στην περιοχή του Καραβά, στο χωρίο της Αγίας Ειρήνης, στην περιοχή του πρώην στρατοπέδου της ΕΛΔΥΚ στον Άγιο Δομέτιο και στο χωριό Κονιά της επαρχίας Πάφου.

Η ΔΕΑ εκφράζει τη βαθιά συμπάθεια της προς τις οικογένειες των αγνοουμένων και απευθύνει για άλλη μια φορά έκκληση στους πολίτες του νησιού να στηρίξουν τις προσπάθειες της Επιτροπής τηλεφωνώντας και παρέχοντας πληροφορίες σχετικά με τους αγνοούμενους μέσω των γραμμών: +357 22 400142 (Γραφείο Ε/κ μέλους) και 181 (Γραφείο  Τ / κ μέλους).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: Αταλάντευτη στήριξη στην επανένωση της Κύπρου στη βάση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης

Γεραπετρίτης: Αταλάντευτη στήριξη στην επανένωση της Κύπρου στη βάση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Κόμπο είχε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης, στο πλαίσιο της στενής και διαρκούς συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE