Γράφουν για αποχώρηση «βόμβα» διεθνή Κύπριου παικταρά! Θα γίνει περιζήτητος

Γράφουν για αποχώρηση «βόμβα»  διεθνή Κύπριου παικταρά! Θα γίνει περιζήτητος

Η φετινή σεζόν ήταν η καλύτερη της καριέρας του διεθνή Κύπριου ποδοσφαιριστή και αυτό εξαργυρώθηκε με μια μεταγραφή στο εξωτερικό και ένα μεγάλο συμβόλαιο.

Δυστυχώς όμως για τον ίδιο και ενώ ανέβαζε στροφές και ήταν από τους κορυφαίους της ομάδας του (είχε καταφέρει να μπει και στην κορυφαία εντεκάδα της αγωνιστικής λίγες βδομάδες πριν) τραυματίστηκε σοβαρά αφού υπέστη ρήξη χιαστών και θα μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός δράσης

Ο λόγος για τον Βαλεντίνο Σιέλη τον Παφίτη διεθνή αμυντικό ο οποίος σύμφωνα με Κορεατικά δημοσιεύματα τερμάτισε το συμβόλαιο του με την  Gangwon FC και πλέον όταν επανέλθει στην αγωνιστική δράση αναμένεται να απασχολήσει το ρεπορτάζ πολλών ομάδων στο νησί και όχι μόνο.

O ποδοσφαιριστής πάντως δεν έχει ενημερωθεί για την εξέλιξη αυτή και δηλώνει άγνοια για τον τερματισμό του συμβολαίου. Μένει λοιπόν να δούμε ποια θα είναι η κατάληξη

Image result for sielis korea

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

Ο περαιτέρω εμπλουτισμός και η εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας Λευκωσίας-Βερολίνου σε όλους τους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος αποτελεί προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, παραλαμβάνοντας τα διαπιστευτήρια του νέου Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Δρ. Χανς-Πέτερ Γιούγκελ.