Ερωτικές ιστορίες από τα δικαστικά χρονικά - «Της έβγαλε το μάτι με το τακούνι» - Η ερωμένη που έχασε το μάτι της από χτυπήματα της απατημένης συζύγου

Ερωτικές ιστορίες από τα δικαστικά χρονικά - «Της έβγαλε το μάτι με το τακούνι» - Η ερωμένη που έχασε το μάτι της από χτυπήματα της απατημένης συζύγου

Η ιστορία βασίζεται στα δημοσιεύματα της εποχής και στη ακροαματική διαδικασία στο δικαστήριο.

Μια παροιμία λέει «καλύτερα να σου βγει το μάτι, παρά το όνομα». Η 25χρονη Ε.Μ. όμως τα έπαθε και τα δύο, αφού η σύζυγος του εραστή της την εξευτέλισε, την έδειρε και της έβγαλε το αριστερό μάτι με το τακούνι του παπουτσιού της.

Η εξωσυζυγική σχέση Στις αρχές του 1974, το θύμα είχε συνάψει ερωτική σχέση με τον Ι.Π. αν και γνώριζε ότι ήταν παντρεμένος και είχε έναν ανήλικο γιο.

Ο Ι.Π. άρχισε να παραμελεί την οικογένεια του και να συμπεριφέρεται απαξιωτικά στη σύζυγό του Μ.Π.... 

Διαβάστε περισσότερα στη: mixanitouxronou.com.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE