Αυτό είναι το μοναδικό κουάγκα που απαθανατίστηκε ζωντανό - Ήταν συνδυασμός ζέβρας και αλόγου και εξοντώθηκε από τους αποίκους στην Αφρικη

Αυτό είναι το μοναδικό κουάγκα που απαθανατίστηκε ζωντανό - Ήταν συνδυασμός ζέβρας και αλόγου και εξοντώθηκε από τους αποίκους στην Αφρικη

Στη φωτογραφία απεικονίζεται το εξαφανισμένο είδος, κουάγκα στον ζωολογικό κήπο του Λονδίνου.

Τραβήχτηκε το 1875 και δείχνει το μοναδικό ζώο του είδους του που απαθανατίστηκε ζωντανό. Συνολικά, το φωτογράφισαν πέντε φορές.

Στις λεζάντες των φωτογραφιών αναφερόταν ότι το συγκεκριμένο κουάγκα είχε πιο σκούρες ρίγες από το συνηθισμένο.

Τον περισσότερο χρόνο που είχε ζήσει ένα κουάγκα, αιχμάλωτο ήταν 21 χρόνια και τέσσερις μήνες.... 

Διαβάστε περισσότερα στηmixanitouxronou.com.cy

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Προέδρου Χριστοδουλίδη με Ιταλό ομόλογό του σήμερα στη Ρώμη

Συνάντηση Προέδρου Χριστοδουλίδη με Ιταλό ομόλογό του σήμερα στη Ρώμη

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ιταλικής Δημοκρατίας, Σέρτζιο Ματαρέλλα, θα έχει σήμερα Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στη Ρώμη στις 26 και 27 Φεβρουαρίου κατόπιν πρόσκλησης του Ιταλού ομολόγου του. Χθες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε συνομιλίες στην ιταλική πρωτεύουσα με την Πρωθυπουργό Τζόρτζια Μελόνι μετά το πέρας των οποίων οι δύο ηγέτες ανακοίνωσαν την πρόθεση των χωρών τους να ξεκινήσουν συζητήσεις για την κατάρτιση ενός κοινού εγγράφου εταιρικής σχέσης, για την αντιμετώπιση σειράς κοινών προτεραιοτήτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE