LIFESTYLE

Survivor: Η επιστροφή του Ορέστη Τσάνγκ στην Ελλάδα και το πρώτο του μήνυμα

Survivor: Η επιστροφή του Ορέστη Τσάνγκ στην Ελλάδα και το πρώτο του μήνυμα

Χαρούμενος επέστρεψε στην Ελλάδα ο Ορέστης Τσάνγκ.

Μπορεί η αποχώρησή του από το Survivor να ήταν κάτι που τον ξάφνιασε αλλά σίγουρα δεν του στέρησε το κέφι του.

Ο “μαχητής” του παιχνιδιού του ΣΚΑΙ ανυπομονεί να ξαναδεί τα αγαπημένα του πρόσωπα αλλά και να ξεκινήσει το νέο “ταξίδι” μετά την επιστροφή του από τον Άγιο Δομίνικο.

Ο Ορέστης έφτασε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος το μεσημέρι του Σαββάτου 6/5 και ο ίδιος δεν σταμάτησε να χαμογελά στους δημοσιογράφους και τους φωτογράφους που τον περίμεναν.

Ο «Κινέζος από τη Θεσσαλονίκη», όπως τον έλεγαν οι συμπαίκτες του, εξέφρασε την ικανοποίησή του που θα δει ξανά τα αγαπημένα του πρόσωπα και ευχαρίστησε όσους τον περίμεναν υπομονετικά στις αφίξεις του αεροδρομίου.

Λίγο πριν πάρει το αεροπλάνο από Άγιο Δομίνικο για Ελλάδα, έκανε και την πρώτη του ανάρτηση στα social media.

Ο Ορέστης ανέβασε μια φωτογραφία που τον απεικονίζει σε μία εξωτική παραλία του νησιού να γράφει καθισμένος στην αμμουδιά τις σκέψεις του.

«Μετά από 89 μέρες, τελειώνει ένα όμορφο ταξίδι… Γεμάτος περιπέτειες, καινούριες γνώσεις χαραγμένες» στο μυαλό και στην ψυχή μου. Ένα καινούριο ταξίδι ξεκινάει…», έγραψε χαρακτηριστικά.

Από protothema και multi-news

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top