Καιρός: Στην τελική ευθεία για το καλοκαίρι – Σταδιακή μεταβολή της θερμοκρασίας

Καιρός: Στην τελική ευθεία για το καλοκαίρι – Σταδιακή μεταβολή της θερμοκρασίας

Την Κυριακή (7/5) θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις αλλά σύντομα ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος.

Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί,  ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4  μποφόρ,  αλλά το απόγευμα τοπικά θα πνέουν ισχυροί 5  μποφόρ και στα προσήνεμα παράλια μέχρι πολύ ισχυροί, 6  μποφόρ. 

Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά στα προσήνεμα θα είναι μέχρι ταραγμένη. 

Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 28  βαθμούς στο εσωτερικό,  γύρω στους 25  στα παράλια και στους 21  βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.  Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί,  ασθενείς 3  και παροδικά μέχρι μέτριοι, 4  μποφόρ.

 Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 15  βαθμούς στο εσωτερικό,  τα νότια και τα ανατολικά παράλια και γύρω στους 13  βαθμούς στα υπόλοιπα παράλια και τα ψηλότερα ορεινά.

Τη ∆ευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις.  Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται αραιή σκόνη.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σοβαρό τροχαίο: Αυτοκίνητο παρέσυρε 4χρονη - Στο νοσοκομείο με κάταγμα κρανίου

Σοβαρό τροχαίο: Αυτοκίνητο παρέσυρε 4χρονη - Στο νοσοκομείο με κάταγμα κρανίου

Γύρω στις 2.20 σήμερα το μεσημέρι, ενώ 36χρονη οδηγούσε το αυτοκίνητο της στην οδό Βασίλη Μιχαηλίδη στη Γεροσκήπου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, κτύπησε και τραυμάτισε κοριτσάκι ηλικίας τεσσάρων ετών.

BEST OF TOTHEMAONLINE