Συγκινεί το ποίημα για τον αδικοχαμένο Νάσο – «Έλαψα τζι' ελυπήθηκα όπως τζιαί νά 'τουν γιός μου» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Συγκινεί το ποίημα για τον αδικοχαμένο Νάσο – «Έλαψα τζι' ελυπήθηκα όπως τζιαί νά 'τουν γιός μου» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Γεμάτο θλίψη και οργή είναι το ποίημα που γράφτηκε για τον Νάσο.

Ποίημα για τον άδικο χαμό του 24χρονου Κύπριου από την Πάφο, έγραψε χρήστης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Ένα ποίημα που ξεχειλίζει από οργή, αγανάκτηση αλλά και πίκρα. 

Ένα νέο παιδί έχασε τόσο άδικα και απότομα τη ζωή του από εγκληματικά λάθη και απερισκεψίες άλλων. 

Ο 24χρονος Νάσος κηδεύτηκε το μεσημέρι του Σάββατου 06/05 στις 14:00, στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στη Γεροσκήπου.

Η οικογένειά του δεν δέχθηκε συλλυπητήρια για τον άδικο χαμό του. 

Η ταφή του νεαρού Νάσου Κωνσταντίνου έγινε στο νέο κοιμητήριο Πάφου

Παράκληση της οικογένειάς του ήταν αντί στεφάνων, να γίνονται εισφορές για τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Πάφου.

Διαβάστε το ποίημα που έγραψε ο χρήστης για τον χαμό του Νάσου: 

Έθελα να 'μουν δικαστής 
να τους καταδικάσω, 
τζείνους που ήτουν αίτιοι 
τζιαί χάσαμεν τον Νάσο.

Φαίνεται δηλητήριον
εν που 'τουν βυζασμένοι
τζιαί σίουρα του σατανα
τσιιράκκια, τζιαί βαρμένοι.

Ίντα γονιούς εν πού 'χασιν
τζιαί ποιοί τους αναγιώσαν, 
αφού αγάπην τζι' αδρωπιάν 
δράμιν, εν τους εδώσαν. 

Τζι' ίντα καρκιάν, τζι' ίντα ψυσιήν
τωρά θα παραδώσουν, 
που «καταφέραν» τον μιτσήν
στον τάφον να τον χώσουν.

Τον Νάσον εν το ήξερα
ουτ' είδα τον ομπρός μου, 
μα 'κλαψα τζι' ελυπήθηκα
όπως τζιαί νά 'τουν γιός μου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πλήρωσε την αγάπη του για τον ΠΑΟΚ ο 24χρονος Νάσος από την Πάφο – Του επιτέθηκαν κουκουλοφόροι οπαδοί

Συγκλόνισε το Παγκύπριο ο θάνατος του Νάσου – Ξέσπασαν μέσω διαδικτύου και αρκετοί Κύπριοι ποδοσφαιριστές «Τι κατάλαβες;»

Στα «μαύρα» και το Πανεπιστήμιο Neapolis: «Ένας άριστος φοιτητής, με ήθος και ιδανικά, ‘έφυγε’ τόσα απρόσμενα και άδικα»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE