ΑΠΑΓΩΓΗ 4ΧΡΟΝΗΣ: Με αμείωτους ρυθμούς οι εξετάσεις για εντοπισμό της μικρής – Προκύπτουν συνεχώς νέα στοιχεία

ΑΠΑΓΩΓΗ 4ΧΡΟΝΗΣ: Με αμείωτους ρυθμούς οι εξετάσεις για εντοπισμό της μικρής – Προκύπτουν συνεχώς νέα στοιχεία

Οι εξετάσεις για τον εντοπισμό της 4χρονης, που απήχθη έξω από νηπιαγωγείο στη Λευκωσία, συνεχίζονται «με αμείωτους ρυθμούς», καθώς συνεχώς προκύπτουν νέα στοιχεία, ανέφερε το Σάββατο 6/5 ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, ο οποίος σημείωσε πως η νέα σύλληψη 46χρονου, έγινε στη βάση στοιχείων που τον εμπλέκουν στην υπόθεση.

Σε δηλώσεις στην ΑΔΕ Λεμεσού, ο κ. Αγγελίδης είπε πως πρόκειται για μια υπόθεση με πολλές πτυχές και ότι «παρόλο που ουσιαστικά οι ανακριτές έχουν απαντήσει σε αρκετά ερωτήματα και έχει διεκπεραιωθεί ένας σημαντικός αριθμός ανακριτικού έργου, προκύπτουν νέα στοιχεία συνεχώς, με αποτέλεσμα να δικαιολογούνται περαιτέρω έρευνες, σε παγκύπριο επίπεδο».
 
«Έχουν γίνει μέχρι στιγμής ουσιαστικά επτά συλλήψεις, τελούν τρία πρόσωπα υπό κράτηση μέχρι τώρα, δυο 44χρονοι και μια 49χρονη αλλοδαπή και χθες η ομάδα των ανακριτών του ΤΑΕ Λευκωσίας, σε συνεργασία με το ΤΑΕ Αρχηγείου, προχώρησαν στη σύλληψη ενός ακόμα προσώπου, ηλικίας 46 χρόνων», συμπλήρωσε.
 
Ανέφερε δε πως υπάρχουν εκείνα τα στοιχεία που δικαιολογούσαν την έκδοση εντάλματος σύλληψης εναντίον του 46χρονου, χωρίς ωστόσο να υπεισέρχεται σε λεπτομέρειες για την εμπλοκή του.
 
 Μια τέτοια υπόθεση, συνέχισε είναι πολύ σοβαρή και η Αστυνομία προχωρεί πολύ μεθοδικά, ενώ οι ανακριτές εξετάζουν το καθετί «έτσι ώστε να προχωρήσουμε στην πλήρη διερεύνηση της και είναι γνωστό και κατανοητό ότι εκείνο το οποίο είναι το ζητούμενο είναι να εντοπιστεί σίγουρα ο πατέρας και η ανήλικη».

«Έχουν γνώση οι ανακριτές, έχουν εξασφαλίσει κάποιες μαρτυρίες, υπάρχουν και κάποια συμπεράσματα , έχουμε καταλήξει αν θέλετε ως προς τη διερεύνηση αυτής της υπόθεσης, πρόκειται για ένα σοβαρό ζήτημα και άκρως ανθρωπιστικό και νομίζω ότι μπορούμε να πούμε ότι οι εξετάσεις συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς», είπε ο Εκπρόσωπος της Αστυνομίας.
 
Ερωτηθείς εάν υπάρχουν ενδείξεις για το πού βρίσκονται πατέρας και κόρη, ο κ. Αγγελίδης δήλωσε πως «οι οποιεσδήποτε πληροφορίες έχουν δει το φως της δημοσιότητας, και οι οποιεσδήποτε δηλώσεις έχουν γίνει από οποιονδήποτε και από πλευράς του πατέρα, εξετάζονται από την αστυνομία, όμως παραμένουν ανοιχτά τα ενδεχόμενα».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Εκλογές» στα κατεχόμενα: Το σταυροδρόμι του αδιεξόδου και τα επόμενα βήματα για το Κυπριακό-Η επιμονή Τατάρ και το «αντίβαρο» Ερχιουρμάν

«Εκλογές» στα κατεχόμενα: Το σταυροδρόμι του αδιεξόδου και τα επόμενα βήματα για το Κυπριακό-Η επιμονή Τατάρ και το «αντίβαρο» Ερχιουρμάν

Η κάλπη της επόμενης Κυριακής στα κατεχόμενα δεν είναι μια απλή «εκλογική διαδικασία». Είναι, στην ουσία, μια αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο πολιτικά και ιδεολογικά οράματα: από τη μια, εκείνο της διχοτομικής μονιμότητας που προωθεί η Άγκυρα και ο εκλεκτός της Ερσίν Τατάρ, και από την άλλη, η προσπάθεια – έστω και αδύναμη – για επιστροφή στο διεθνώς αποδεκτό πλαίσιο μιας δικοινοτικής, διζωνικής ομοσπονδίας, που εκπροσωπεί ο Τουφάν Ερχιουρμάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE