ΛΑΡΝΑΚΑ: Φωτιά σε εστιατόριο από «απερισκεψία»

ΛΑΡΝΑΚΑ: Φωτιά σε εστιατόριο από «απερισκεψία»

Η ώρα 10:02 την Τετάρτη 3/5 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε φουγάρο εστιατορίου στην οδό Νικολάου Ρώσου στην Λάρνακα.

Για τη πυρκαγία, ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Λάρνακας  «Υπ/μου Ανδρέα Παπαδόπουλου» με 2 οχήματα.  

Η πυρκαγιά κατασβήστηκε πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής με φορητούς πυροσβεστήρες από πολίτη.

Εκ μέρους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έγινε  τελική κατάσβεση και επιθεώρηση.

Από την πυρκαγιά έπαθε εκτεταμένες ζημίες το σύστημα εξαερισμού του φουγάρου και επηρεάστηκε η ηλεκτρική εγκατάσταση και η οροφή του εστιατορίου.

Η πυρκαγιά προκλήθηκε από ελλιπή συντήρηση στο φουγάρο (Συσσώρευση λίπους / Υπερθέρμανση). 

*φώτο αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Εκλογές» στα κατεχόμενα: Το σταυροδρόμι του αδιεξόδου και τα επόμενα βήματα για το Κυπριακό-Η επιμονή Τατάρ και το «αντίβαρο» Ερχιουρμάν

«Εκλογές» στα κατεχόμενα: Το σταυροδρόμι του αδιεξόδου και τα επόμενα βήματα για το Κυπριακό-Η επιμονή Τατάρ και το «αντίβαρο» Ερχιουρμάν

Η κάλπη της επόμενης Κυριακής στα κατεχόμενα δεν είναι μια απλή «εκλογική διαδικασία». Είναι, στην ουσία, μια αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο πολιτικά και ιδεολογικά οράματα: από τη μια, εκείνο της διχοτομικής μονιμότητας που προωθεί η Άγκυρα και ο εκλεκτός της Ερσίν Τατάρ, και από την άλλη, η προσπάθεια – έστω και αδύναμη – για επιστροφή στο διεθνώς αποδεκτό πλαίσιο μιας δικοινοτικής, διζωνικής ομοσπονδίας, που εκπροσωπεί ο Τουφάν Ερχιουρμάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE