Το Κυπριακό απασχόλησε τη «βουλή» στα κατεχόμενα

Το Κυπριακό απασχόλησε τη «βουλή» στα κατεχόμενα

Το Κυπριακό ήταν ένα από τα θέματα που απασχόλησαν σήμερα, συνεδρία της "βουλής" στα κατεχόμενα από όπου μεταδίδεται ότι ο “υπουργός εξωτερικών” Ταχσίν Ερτουγρούλογλου ισχυρίστηκε ότι συμφωνία μπορεί να επιτευχθεί μόνο μεταξύ ίσων αλλά οι συνομιλίες δεν απεικονίζουν ισότητα.

Ο "υπεξ" προέβαλε επίσης τον ισχυρισμό ότι η ε/κ πλευρά χρησιμοποιεί το πλεονέκτημα ότι αναγνωρίζεται και δείχνει ως μειονότητα τους Τουρκοκύπριους.

Εξέφρασε την εκτίμηση ότι δεν θα είναι δυνατό να εξευρεθεί μια κοινά αποδεκτή λύση στη βάση της ισότητας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επίσημο: Έρχονται τα νέα χαρτονομίσματα του ευρώ - Το χρονοδιάγραμμα και όσα πρέπει να ξέρουμε

Επίσημο: Έρχονται τα νέα χαρτονομίσματα του ευρώ - Το χρονοδιάγραμμα και όσα πρέπει να ξέρουμε

Τέλος εποχής για τα χαρτονομίσματα του ευρώ που έχουμε στο πορτοφόλι μας, καθώς έρχονται νέα με διαφορετικά μοτίβα μετά τη διενέργεια δημόσιου διαγωνισμού για τον επανασχεδιασμό τους, όπως έχει ανακοινώσει επίσημα η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ).