ΠΑΦΟΣ: Δεν παραδέχεται τις κατηγορίες ο 38χρονος – Είχε απαγάγει και απειλήσει ότι θα σφάξει τον φίλο της πρώην συζύγου του

ΠΑΦΟΣ: Δεν παραδέχεται τις κατηγορίες ο 38χρονος – Είχε απαγάγει και απειλήσει ότι θα σφάξει τον φίλο της πρώην συζύγου του

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου προσήχθη την Τρίτη 2/5 38χρονος αλλοδαπός, ο οποίος συνελήφθη στην Αυδήμου και φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση απαγωγής, μαχαιροφορίας και απειλή χρήσης βίας σε βάρος 31χρονου από την Πάφο.

Στη σημερινή δικάσιμο ο 38χρονος δεν παραδέχτηκε τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει. Το Δικαστήριο όρισε την 8η Μαΐου για συνέχιση της ακροαματικής διαδικασίας και διέταξε όπως ο ύποπτος παραμείνει μέχρι τότε υπό κράτηση.

Ο 38χρονος καταζητείτο από την Αστυνομία για υπόθεση απαγωγής του 31χρονου φίλου της πρώην συζύγου του στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, 31χρονος Παφίτης κατήγγειλε στο Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου ότι την 20η Μαρτίου του 2017 και περί την ώρα 16:00 ενώ ευρίσκετο στο όχημα της 36χρονης φίλης του, επίσης από την Πάφο, τους πλησίασε ο εν διαστάσει σύζυγός της ο οποίος είναι ο 38χρονος και με την απειλή μαχαιριού τον ανάγκασε να επιβιβαστεί στο δικό του όχημα.

Σύμφωνα με την καταγγελία, αφού τον περιέφερε για δύο ώρες σε διάφορα μέρη στην Πάφο και στην Κάτω Πάφο απειλώντας τον ότι θα τον σκοτώσει, τον κατέβασε τελικά κοντά στο χώρο που τον απήγαγε.

Ο 38χρονος τον Οκτώβριο είχε απαγάγει το 11χρονο παιδί του που έχει με την 36χρονη και είχε τοποθετηθεί στο stop list.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Εμμανουήλ Θεοδώρου - «Η πολιτεία σας εμπιστεύεται τα ηνία της Εθνικής Φρουράς, βεβαιότητα ότι θα ανταποκριθείτε επάξια»

ΠτΔ σε Εμμανουήλ Θεοδώρου - «Η πολιτεία σας εμπιστεύεται τα ηνία της Εθνικής Φρουράς, βεβαιότητα ότι θα ανταποκριθείτε επάξια»

Η συνεχής αναβάθμιση της Εθνικής Φρουράς (ΕΦ) και η ενίσχυση της αποτρεπτικής ισχύος της πατρίδας μας αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για τη διακυβέρνηση μας, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την τελετή διαβεβαίωσης, την Πέμπτη, στο Προεδρικό Μέγαρο, του νέου Αρχηγού της ΕΦ, Αντιστράτηγου Εμμανουήλ Θεοδώρου, ο οποίος διαδέχεται στην ηγεσία της ΕΦ, τον Αντιστράτηγο Γεώργιο Τσιτσικώστα.

BEST OF TOTHEMAONLINE