Νέες αποκαλύψεις για Survivor - Με ποιον τρόπο θα βγει ο νικητής και πόσα άτομα θα πάνε στον τελικό; VIDEO
27.04.2017 - 18:41
Άλλαξαν τα δεδομένα όσον αφορά στο νικητή του reality επιβίωσης...
Καλεσμένη σήμερα στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε η πρώην παίκτρια των «Μαχητών», Ειρήνη Κολιδά, η οποία αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor, λόγω του τραυματισμού της στο τροχαίο!
Στη συζήτηση που είχαν οι συνεργάτες της Ελένης με την Ειρήνη, η Φωτεινή Πετρογιάννη τη ρώτησε ποιος θέλει να είναι ο νικητής του Survivor:
«Ο νικητής θέλω να είναι κάποιος από την ομάδα μου! Μαχητής να είναι, και όποιος να ‘ναι! Θα μπορούσαν ο Μάριος και ο Κώστας, νομίζω αυτοί οι δύο», είπε χαρακτηριστικά η Ειρήνη!
Στη συνέχεια η παρουσιάστρια τη ρώτησε τι θα γίνει από δω και πέρα και πως θα γίνει ο τελικός κλπ κλπ! Τότε η Ειρήνη έκανε μια δήλωση που δεν γνώριζε κανείς: «Ο τελικός θα είναι όταν θα μείνουν οι 5 τελευταίοι νομίζω, μέχρι τότε θα αγωνίζονται», είπε η παίκτρια του Survivor!
Η δήλωση του ΓΓ του ΟΗΕ δεν επιδέχεται καμιάς απολύτως ερμηνείας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης απευθυνόμενος προς τα μέλη του Κεντρικού Συμβουλίου Αποδήμων για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, το πρώτο θέμα για το οποίο τους ενημέρωσε το απόγευμα στο Προεδρικό, κεκλεισμένων των θυρών.