ΤΡΟΧΑΙΟ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΑ: Κλειστός ο δρόμος στον αυτοκινητόδρομο – Στο νοσοκομείο η οδηγός

ΤΡΟΧΑΙΟ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΑ: Κλειστός ο δρόμος στον αυτοκινητόδρομο – Στο νοσοκομείο η οδηγός

Θυμίζουμε ότι το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν το μεσημέρι της Τετάρτης 26/4, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας- Λεμεσού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΕΜΕΣΟΣ: Σοβαρό τροχαίο ατύχημα – Όχημα αναποδογύρισε στον αυτοκινητόδρομο

Σύμφωνα με πληροφορίες, η οδηγός του οχήματος που ενεπλάκη στο νέο τροχαίο ατύχημα, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της με αποτέλεσμα να αναποδογυριστεί.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, ώστε να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις, ωστόσο από τις αρχικές εκτιμήσεις, δεν φαίνεται να υπέστη κάποιο σοβαρό τραυματισμό.

Η οδηγός, απεγκλωβίστηκε από το όχημά της με την βοήθεια της πυροσβεστικής υπηρεσίας, η οποία βρέθηκε στην σκηνή.

Λόγω του ατυχήματος, ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας- Λεμεσού, στο ύψος του Αγίου Τύχωνα, είναι κλειστός μέχρι να μετακινηθεί το αυτοκίνητο, ενώ η τροχαία κίνηση διοχετεύεται μέσω της οδού Ονησίλου, από τον παραλιακό δρόμο της Λεμεσού. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Πάει Ιερουσαλήμ για τριμερή συνάντηση Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Θα συζητηθεί η ενίσχυση του σχήματος 3+1

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Πάει Ιερουσαλήμ για τριμερή συνάντηση Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Θα συζητηθεί η ενίσχυση του σχήματος 3+1

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα μεταβεί στο Ισραήλ τη Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2025, για την πραγματοποίηση τόσο διμερούς επίσκεψης όσο και για τη συμμετοχή του στη 10η  Τριμερή Σύνοδο Κύπρου Ελλάδας Ισραήλ. 

BEST OF TOTHEMAONLINE