ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Εκκρεμεί το ένταλμα σύλληψης του 79χρονου – Στο Νοσοκομείο σε κατάσταση σοκ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Εκκρεμεί το ένταλμα σύλληψης του 79χρονου – Στο Νοσοκομείο σε κατάσταση σοκ

Εκκρεμεί το ένταλμα σύλληψης του 79χρονου οδηγού ο οποίος εμπλέκεται στο τραγικό θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής 23/4 στη Λεμεσό με θύμα την γυναίκα μοτοσικλετιστή, Ευτυχία Κλεομένη, 30 ετών.

Σύμφωνα με τελευταία ενημέρωση που είχαμε το πρωί της Δευτέρας 24/4, ο 79χρονος οδηγός του οχήματος που φέρεται να ανέκοψε την πορεία της 30χρονης νοσηλεύεται ακόμη στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Ο ίδιος μετά το τραγικό συμβάν υπέστη σοκ για να μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο.

Υπενθυμίζεται ότι την Δευτέρα 24/4, αναμένεται να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου της 30χρονης η οποία δεν έφερε το προστατευτικό της κράνος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Η Ευτυχία ξεψύχησε λίγα μόλις μέτρα μακριά από το σπίτι της – VIDEO

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Εξακριβώθηκε αν η Ευτυχία έφερε το κράνος της - Επίσημη τοποθέτηση Αστυνομίας

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Κλιμάκωση πολέμου - Σφοδρά χτυπήματα Ισραήλ σε διυλιστήρια του Ιράν - Σε επιφυλακή η Κύπρος

LIVE: Κλιμάκωση πολέμου - Σφοδρά χτυπήματα Ισραήλ σε διυλιστήρια του Ιράν - Σε επιφυλακή η Κύπρος

Δραματικές ήταν οι εξελίξεις κατά την 8η ημέρα του πολέμου στη Μέση Ανατολή, με τις αντιμαχόμενες πλευρές να κλιμακώνουν τις επιθέσεις τους και οι νεκροί να αυξάνονται. Εκτός από στρατιωτικούς στόχους, χτυπήματα υπήρξαν εντός του Ιράν τόσο σε υποδομές και ενεργειακές εγκαταστάσεις, αλλά και σε πολυσύχναστους τουριστικούς προορισμούς, όπως σε μαρίνα του Ντουμπάι. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE