Άγιος Ιωάννης Μαλούντας: Όχημα έπεσε σε χαράδρα 25 μέτρων - Πρώτα προσέκρουσε σε πάσαλο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Άγιος Ιωάννης Μαλούντας: Όχημα έπεσε σε χαράδρα 25 μέτρων - Πρώτα προσέκρουσε σε πάσαλο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η ώρα 09:01 το πρωί της Κυριακής 23/4 λήφθηκε κλήση για τροχαίο ατύχημα στον δρόμο Άγιου Ιωάννη Μαλούντας προς Αγίους Τριμιθιάς παρά το εξωκλήσι του Αγίου Ραφαήλ .

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Λακατάμιας με ομάδα διάσωσης και 2 οχήματα.

Όχημα το οποίο οδηγείτο από νεαρό άτομο προσέκρουσε σε πάσσαλο της Α.Η.Κ ο οποίος και αποκόπει και ακολούθως κατέληξε σε επικλινή χαράδρα βάθους 25 περίπου μέτρων.

Η ομάδα ανταπόκρισης αφού έλαβε όλα τα μέτρα ασφαλείας κατήλθε στην χαράδρα και αφού παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες στον τραυματία ο οποίος βρισκόταν εντός του οχήματος σε συνεργασία με την Υπηρεσία Ασθενοφόρων κατάφεραν στις 10.00 να ανασύρουν από την χαράδρα στο ύψος του δρόμου τον τραυματία με την χρήση ειδικής εξάρτυσης αναρρίχησης.

Ακολούθως μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για περίθαλψη με ασθενοφόρο του Γενικού Νοσοκομείου. 

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμη συνάντηση αύριο στο Προεδρικό - Χριστοδουλίδης και Ολγκίν συζητούν την επόμενη μέρα στο Κυπριακό

Κρίσιμη συνάντηση αύριο στο Προεδρικό - Χριστοδουλίδης και Ολγκίν συζητούν την επόμενη μέρα στο Κυπριακό

Νέα συνάντηση με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα έχει την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Όπως ανακοίνωσε η Προεδρία, η συνάντηση είναι προγραμματισμένη για τις τρεις και τέταρτο το απόγευμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE