Ύποπτο όχημα «εκκένωσε» εκλογικό τμήμα στην Γαλλία – Υπό την σκιά τρομοκρατικού κτυπήματος οι εκλογές

Ύποπτο όχημα «εκκένωσε» εκλογικό τμήμα στην Γαλλία – Υπό την σκιά τρομοκρατικού κτυπήματος οι εκλογές

Εκκενώθηκε εκλογικό τμήμα στην Μπεσανσόν στην ανατολική Γαλλία εξαιτίας ύποπτου οχήματος.

Ένα εκλογικό τμήμα στην πόλη Μπεσανσόν της ανατολικής Γαλλίας εκκενώθηκε σήμερα μετά τον εντοπισμό ενός κλεμμένου οχήματος, που είχε εγκαταλειφθεί με αναμμένη τη μηχανή την ώρα, που διεξαγόταν η ψηφοφορία για τον σημερινό πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών, ανακοίνωσε το Γαλλικό Υπουργείο Εσωτερικών.

Το ύποπτο όχημα έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας και έγινε γνωστό ότι είχε κλαπεί, δήλωσε αξιωματούχος του υπουργείου στο Reuters και πρόσθεσε ότι αποφασίστηκε η εκκένωση του εκλογικού τμήματος ενώ κλήθηκαν επί τόπου πυροτεχνουργοί για να εξετάσουν το αυτοκίνητο.

Εξάλλου, στις 12:00 ώρα Γαλλίας το ποσοστό συμμετοχής στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία ανέρχετο σε 28,54% έναντι 28,29% που ήταν την ίδια ώρα στις εκλογές του 2012, 31,21% την ίδια ώρα το 2007 και 21,40% την ίδια ώρα το 2002, σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το Υπουργείο Εσωτερικών.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE