Πολυτραυματίας η γυναίκα αξιωματικός που επέζησε από τη συντριβή του Χιούι

Πολυτραυματίας η γυναίκα αξιωματικός που επέζησε από τη συντριβή του Χιούι

Σύμφωνα με το ΕΚΑΒ Λάρισας η Αρχιλοχίας (ΑΣ) Βασιλική Πλεξίδα που εντοπίστηκε ζωντανή είναι πολυτραυματίας και μεταφέρθηκε με στρατιωτικό ελικόπτερο στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Η αξιωματικός ήταν μέλος του πληρώματος και είχε την ειδικότητα του Μηχανοσυνθέτη. Υπενθυμίζεται πως στα ελικόπτερα τύπου Χιούι υπάρχουν τρία μέλη πληρώματος: δύο Χειριστές και ένας ένας Μηχανοσυνθέτης.
Στο σημείο της συντριβής έχουν ήδη εντοπιστεί νεκροί, οι υπόλοιποι τέσσερις επιβαίνοντες.

Από IEFIMERIDA

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπ. Ενέργειας: «Αποφασίστηκαν τα επόμενα βήματα για τον GSI - Το συντομότερο θα διευθετηθεί συνάντηση»

Υπ. Ενέργειας: «Αποφασίστηκαν τα επόμενα βήματα για τον GSI - Το συντομότερο θα διευθετηθεί συνάντηση»

Τα επόμενα βήματα για την προώθηση του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ Great Sea Interconnector (GSI) αποφασίστηκαν στη συνάντηση του Υπουργού Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Γιώργου Παπαναστασίου με τον Έλληνα Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σταύρο Παπασταύρου, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο κ. Παπαναστασίου, σημειώνοντας παράλληλα ότι συμφωνήθηκε το συντομότερο να διευθετηθεί συνάντηση μεταξύ των δύο ρυθμιστών και του φορέα υλοποίησης ενώ την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη για το θέμα με την συμμετοχή του Επιτρόπου Ενέργειας της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE