Κυπριακό: Η Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο τον Δεκέμβριο - Στο επίκεντρο το μέλλον των συνομιλιών
Η Λευκωσία απαντά θετικά στη νέα ημερομηνία της επίσκεψης – Σταθερή θέση υπέρ της επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στη βάση των ψηφισμάτων του ΟΗΕ.

«Πάθος» με το Survivor έχει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σύμφωνα με όσα γράφει ο Γιώργος Παπαχρήστος στην Ελευθερία του Τύπου.
Όπως γράφει η εφημερίδα δεν είναι ξεκάθαρο αν ο Αλέξης Τσίπρας παρακολουθεί το reality, αλλά ασχολείται με αυτό και μάλιστα εμφανίζεται προβληματισμένος. Σύμφωνα με όσα είπε στον δημοσιογράφο πηγή του στο Μαξίμου ο πρωθυπουργός είναι...προβληματισμένος για την «αλλοτρίωση της ελληνικής κοινωνίας».
Σύμφωνα με την ίδια πηγή στο τραπέζι και στις συζητήσεις με τον Νίκο Παππά έχει πέσει η σκέψη μεταφοράς του τηλεπαιχνιδιού μετά τα μεσάνυχτα. Φέρεται να ζήτησε από το Νίκο Παππά αν δεν μπορεί να απαγορευτεί η προβολή του παιχνιδιού, να πάει αργά η προβολή του!
Πηγή: parapolitika.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




