ΜΕΞΙΚΟ: Κατάρρευσε parking και σκότωσε έξι ανθρώπους

ΜΕΞΙΚΟ: Κατάρρευσε parking και σκότωσε έξι ανθρώπους

Τουλάχιστον έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 20 τραυματίστηκαν όταν κατέρρευσε υπό κατασκευή χώρος στάθμευσης στο Μεξικό συνθλίβοντας εργαζόμενους, ανέφεραν οι μεξικανικές υπηρεσίες άμεσης βοήθειας.

Υπάρχουν ακόμη άνθρωποι παγιδευμένοι στα συντρίμμια του εργοταξίου, στο δυτικό τμήμα της μεξικανικής πρωτεύουσας, δήλωσε ο Ραούλ Εσκιβέλ, επικεφαλής της πυροσβεστικής υπηρεσίας της πόλης, μιλώντας σε μεξικανικούς τηλεοπτικούς σταθμούς.

Βίντεο και φωτογραφίες που μετέδωσαν μεξικανικά ΜΜΕ εικονίζουν πυροσβέστες και τραυματιοφορείς να ανασύρουν παγιδευμένους εργαζόμενους από τα συντρίμμια, κάτω από τεράστιες πλάκες από μπετόν.

Δεν είναι ακόμη γνωστό τι προκάλεσε την υποχώρηση των πλακών.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Αντίστροφη μέτρηση για το Καρναβάλι: «Αγγίζει» το 95% η πληρότητα των ξενοδοχείων στη Λεμεσό – Πού κυμάνθηκαν φέτος οι τιμές   

Αντίστροφη μέτρηση για το Καρναβάλι: «Αγγίζει» το 95% η πληρότητα των ξενοδοχείων στη Λεμεσό – Πού κυμάνθηκαν φέτος οι τιμές  

Αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε για τα Καρναβάλια και όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Λεμεσό.

BEST OF TOTHEMAONLINE