ΠΑΦΟΣ: Επιτέθηκε και έβρισε γυναίκα αστυνομικό 44χρονη - Οδηγούσε μεθυσμένη 6 φορές πιο πάνω από το επιτρεπτό όριο

ΠΑΦΟΣ: Επιτέθηκε και έβρισε γυναίκα αστυνομικό 44χρονη - Οδηγούσε μεθυσμένη 6 φορές πιο πάνω από το επιτρεπτό όριο

Με εξαπλάσια ποσότητα αλκοόλης από το ανώτατο όριο οδηγούσε 44χρονη στην Πάφο.

Γυναίκα ηλικίας 44 χρόνων συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής 7/4 για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης.

Συγκεκριμένα, μέλη της Τροχαίας Πάφου, στο πλαίσιο των τροχονομικών ελέγχων, ανέκοψαν για έλεγχο στη λεωφόρο Αποστόλου Παύλου στην Κάτω Πάφο, αυτοκίνητο που οδηγούσε η 44χρονη. 

Διενεργήθηκε προκαταρτικός έλεγχος αλκοόλης με ένδειξη 120μg αντί 22 που είναι το ανώτατο από το Νόμο όριο.

Όταν πληροφορήθηκε από τα μέλη της Αστυνομίας ότι θα μεταφερόταν στα γραφεία της Τροχαίας για διενέργεια τελικού ελέγχου αλκοτέστ, αυτή φέρεται να αρνήθηκε, να αντιδρά και να βρίζει τους αστυνομικούς.

Αυτή συνελήφθη τελικά και οδηγήθηκε στα γραφεία της Τροχαίας όπου φέρεται να επιτέθηκε εναντίον γυναίκας αστυνομικού, να την εξύβρισε και να την απείλησε με διάφορες φράσεις. 

Η 44χρονη τέθηκε υπό κράτηση ενώ το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις. 
 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Χριστοδουλίδης για υδατικό: «Το λύσαμε» -  Η συνεργασία με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Νίκος Χριστοδουλίδης για υδατικό: «Το λύσαμε» - Η συνεργασία με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

«Το λύσαμε» δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1 Κύπρου και στην Έλλη Κοτζιαμάνη, αναφερόμενος στην κρίσιμη κατάσταση του υδατικού προβλήματος που πλήττει την Κύπρο λόγω της λειψυδρίας.