ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ: Στις φλόγες τυλίχθηκε εκσκαφέας – Από την ηλεκτρική εγκατάσταση ξεκίνησε η φωτιά

ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ: Στις φλόγες τυλίχθηκε εκσκαφέας – Από την ηλεκτρική εγκατάσταση ξεκίνησε η φωτιά

Φωτιά ξέσπασε σε μηχανοκίνητο ερπυστριοφόρο εκσκαφέα στην Αραδίππου.

Στις 15:22 το μεσημέρι της Παρασκευής 7/4  λήφθηκε κλήση στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για πυρκαγιά  σε μηχανοκίνητο ερπυστριοφόρο εκσκαφέα  μάρκας JCB.

Το όχημα ήταν σταθμευμένο σε ανοικτό χώρο στη Βιομηχανική Περιοχή Αραδίππου. 

Ανταποκρίθηκε άμεσα ο Πυροσβεστικός Σταθμός Λάρνακας με 2 οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 15:40. 

Από την πυρκαγιά και τη θερμότητα καταστράφηκε η μηχανή και η καμπίνα του χειριστή του εκσκαφέα, ενώ η ηλεκτρική και υδραυλική εγκατάσταση έπαθε σοβαρή ζημιά. 

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν και διαπιστώθηκε ότι η πυρκαγιά προκλήθηκε από ηλεκτρικό πρόβλημα στην ηλεκτρική εγκατάσταση του εκσκαφέα.

*Φωτογραφία Αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.

BEST OF TOTHEMAONLINE