Τραγωδία στην κατεχόμενη Λευκωσία: 24χρονος φοιτητής εντοπίστηκε νεκρός στο διαμέρισμά του

Τραγωδία στην κατεχόμενη Λευκωσία: 24χρονος φοιτητής εντοπίστηκε νεκρός στο διαμέρισμά του

«Έσβησε» μόνος και αβοήθητος στο σπίτι όπου νοίκιαζε στην κατεχόμενη Λευκωσία. Φοιτητής στο λεγόμενο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Λευκωσίας ο άτυχος 24χρονος.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον Τ/κ τύπο γύρω στις 13:00 της Πέμπτης 6/4 ο νεαρός Hakan Erol εντοπίστηκε νεκρός με την ψευδόαστυνομία στη συνέχεια και μετά από έρευνες να αποκλείει την εγκληματική ενέργεια.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από τα κατεχόμενα ενδέχεται ο θάνατος του άτυχου φοιτητή να οφείλεται στην επιληψία από την οποία έπασχε τα τελευταία χρόνια.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του θα διαπιστωθούν μετά την νενομισμένη νεκροψία-νεκροτομή

24 yaşındaki genç ölü bulundu

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Χωρίς την παρουσία ΜΜΕ επιτόπου θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 4 το απόγευμα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών την οποία φιλοξενεί στην οικία του στη νεκρή ζώνη του αεροδρομίου Λευκωσίας ο Ειδικός Εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE