Το τερμάτισε ο Σπαλιάρας! Σε ποιον Μαχητη είπε: «Έχεις γκόμενα ή σ΄αρέσουν τα αγόρια;» VIDEO

Το τερμάτισε ο Σπαλιάρας! Σε ποιον Μαχητη είπε: «Έχεις γκόμενα ή σ΄αρέσουν τα αγόρια;» VIDEO

Αυτά δεν άντεχαν οι Διάσημοι και τον εξοστράκισαν; Πάντως ο άνθρωπος είναι αυθόρμητος...

Βρήκε τον παλιό καλό του εαυτό το μοντέλο — παρουσιαστής και πρέπει να πούμε ότι μας αρέσει πολύ.

Καταρχάς μεταξύ αστείου και σοβαρού είπε στην Σάρα και στην Ελισάβετ ότι θέλει να κοιμάται με τα κορίτσια και μετά το τερμάτισε κάνοντας μια ερώτηση στον Τσάγκ, στην οποία φυσικά και δεν έλαβε ποτέ απάντηση. 

Προσπαθώντας να του δείξει πώς θα καταφέρνει να πετυχαίνει τους στόχους του, τον συμβούλευσε να το διασκεδάζει θεωρώντας ότι βρίσκεται στο λούνα πάρκ και ότι παίζει για να κερδίσει κάτι για το κορίτσι του.

Στο καπάκι τον ρώτησε με πλατύ χαμογέλο:  «Έχεις γκόμενα ή σ΄αρέσουν τα αγόρια;»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE