ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έκλαιγε συνεχώς η 40χρονη στο δικαστήριο – Ποινή 6 μηνών για θανατηφόρο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έκλαιγε συνεχώς η 40χρονη στο δικαστήριο – Ποινή 6 μηνών για θανατηφόρο

Δεν σταμάτησε ούτε στιγμή να κλαίει η 40χρονη οικιακή βοηθός κατά την διάρκεια της δικαστικής διαδικασίας για επιβολή της ποινής στο Δικαστήριο Λευκωσίας την Τρίτη 04/04.

Πρόκειται για την 40χρονη οικιακή βοηθό η οποία στις 4 Αυγούστου του 2016  στην προσπάθεια της να βγάλει από το χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας το αυτοκίνητο του εργοδότη της, τον κτύπησε θανάσιμα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδα «Πολίτης» την Τετάρτη 05/04, το δικαστήριο επέβαλε στην 40χρονη φυλάκιση 6 μηνών με τριετή αναστολή για αλόγιστη οδήγηση αλλά όχι εγωιστική.

Όπως ανέφερε στο δικαστήριο η 40χρονη από τη Σρι Λάνκα, ο 90χρονος πριν ξεψυχήσει της ψιθύρισε ότι δεν φταίει. Μάλιστα όπως ισχυρίστηκε, επικοινώνησε με το παιδί του θύματος που ζει στην  Αγγλία το οποίο της είπε πως δεν έχει κανένα παράπονο από την κατηγορούμενη καθώς ήταν το μόνο άτομο που φρόντιζε τον πατέρα του.

Θυμίζουμε πως το περιστατικό σημειώθηκε στις 4 Αυγούστου πριν από την 01:00 το μεσημέρι σε πολυκατοικία  στη Λευκωσία.

Πιο συγκεκριμένα, η 40χρονη ενώ προσπαθούσε (κινείτο με την όπισθεν) να βγάλει έξω από το χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας το αυτοκίνητο που επρόκειτο να χρησιμοποιήσουν, κτύπησε τον 90χρονο δυο φορές καθώς δεν αντιλήφθηκε ότι βρισκόταν στο πίσω μέρος του οχήματος.

Διαβάστε επίσης

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 39χρονη από την Σρι Λάνκα σκότωσε τον 90χρονο που φρόντιζε…

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φορολογική μεταρρύθμιση: Αισιόδοξος για τήρηση χρονοδιαγραμμάτων ο Κεραυνός

Φορολογική μεταρρύθμιση: Αισιόδοξος για τήρηση χρονοδιαγραμμάτων ο Κεραυνός

Την αισιοδοξία του για την εφαρμογή της φορολογικής μεταρρύθμισης εντός των χρονοδιαγραμμάτων, εξέφρασε ο Υπουργός Οικονομικών Μάκης Κεραυνός, σε δηλώσεις μετά από συνάντηση με την ΟΕΒ, υπό τον Πρόεδρό της Γιώργο Παντελίδη, ο Υπουργός είπε ότι συζήτησαν για την υπό εξέλιξη διαδικασία για τη φορολογική μεταρρύθμιση και επανέλαβε ότι στόχος της μεταρρύθμισης είναι δικαιότερη κατανομή του φορολογικού βάρους, η ενίσχυση των επιχειρήσεων και η ενθάρρυνση του επιχειρείν, η διατήρηση της ανταγωνιστικότητας  της οικονομίας ώστε να μπορεί να δέχεται ξένες επενδύσεις που συνεισφέρουν στο οικονομικό γίγνεσθαι.

BEST OF TOTHEMAONLINE