ΜΗΤΡΟΚΤΟΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ: Παραδέχτηκε ανθρωποκτονία ο 36χρονος – Ήταν θυμωμένος γιατί του ζήτησε να φύγει από το σπίτι η μάνα του

ΜΗΤΡΟΚΤΟΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ: Παραδέχτηκε ανθρωποκτονία ο 36χρονος – Ήταν θυμωμένος γιατί του ζήτησε να φύγει από το σπίτι η μάνα του

Την ενοχή του στην κατηγορία την ανθρωποκτονία παραδέχθηκε τη Δευτέρα 03/04 ο 36χρονος από τον Άγιο Δομετίου ο οποίος τον Νοεμβρίου του 2016 σκότωσε την μάνα του μαχαιρώνοντας την τον λαιμό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης» την Τρίτη 04 Απριλίου, ο 36χρονος απαλλάχτηκε από την κατηγορία του φόνου εκ προμελέτης και κρίθηκε ένοχος στην κατηγορίας της ανθρωποκτονίας.

Μάλιστα μετά την εξέλιξη αυτή, το Κακουργιοδικείο Λευκωσίας αναμένεται να συνεδριάσει στις 10 Απριλίου όπου θα αγορεύσει ο συνήγορος υπεράσπισης του 36χρονου για μετριασμό της ποινής του. Οπως ανέφερε στο δικαστήριο, ο λόγος που ήταν θυμωμένος με την μητέρα του, ήταν γιατί του ζήτησε να φύγει από το σπίτι.

Να θυμίσουμε πως το στυγερό έγκλημα σημειώθηκε στις 8:00 το πρωί της Παρασκευής 11/11 όταν ο 36χρονος άρπαξε ένα μαχαίρι σκοτώνοντας την ίδια του την μητέρα.

Στην συνέχεια ο ίδιος παραδόθηκε στον Αστυνομικό σταθμό Αγίου Δομετίου παραδεχόμενος την πράξη του.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Σε πορεία βουλευτικών εκλογών αναμένεται να εισέλθουν τα κόμματα,αμέσως μετά το Πάσχα, έτσι ώστε να κλείσουν τα ψηφοδέλτια, όσο το δυνατό γρηγορότερα. Οι εσωτερικές διεργασίες έχουν ξεκινήσει με τις λεγόμενες ασκήσεις επί χάρτου και ονόματα, τα οποία πέφτουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE