LIFESTYLE

Star Academy: Το «άκομψο» σχόλιο του Κωστόπουλου στην Kύπρια καλλονή Ειρήνη Ασιαλέμ – VIDEO

Star Academy: Το «άκομψο» σχόλιο του Κωστόπουλου στην Kύπρια καλλονή Ειρήνη Ασιαλέμ – VIDEO

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Παρασκευής το νέο σόου του MegaOne σε συνεργασία με το Epsilon με τους 15 (+3) διαγωνιζόμενους να εμφανίζονται για πρώτη φορά ενώπιον του κοινού.

Μεταξύ των «σπουδαστών» της μουσικής ακαδημίας και 5 Κύπριοι, με τις συμμετοχές της πολύ γνωστής τραγουδίστριας Παμπίνας Κοντέα (είχε συμμετάσχει και στο DanSing For You 2) αλλά και της φιναλίστ του Star Κύπρος 2016 να ξεχωρίζουν.

Η 19χρονη από τη Λεμεσό μάλιστα βρέθηκε και στο «στόχαστρο» των κριτών όχι μόνο για τις φωνητικές της ικανότητες αλλά δέχτηκε και ένα άκομψο σχόλιο από τον Πέτρο Κωστόπουλο ο οποίος της είπε: «Είσαι ωραίο κορίτσι. Φαντάζομαι έφαγες λίγο παραπάνω μακαρόνια από τότε που πήγες στα καλλιστεία. Λίγο. Κόψ’ τα! Και σήμερα το βράδυ ήσουν ψαρωμένη. Έχεις τον καιρό μέσα, καλυτέρεψε το, ώστε να βρεις τον εαυτό»

Σε εμάς πάντως η όμορφη Ειρήνη δεν φάνηκε να έχει περιττά κιλά και θεωρούμε κάπως άστοχο το σχόλιο του πτωχευμένου εκδότη περιοδικών.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ, ο Χασάν Νασράλα είναι και επίσημα νεκρός. Ο Νασράλα ο οποίος ανέλαβε τη θέση στην κεφαλή, σε μία από τις πιο επικίνδυνες και ισχυρές παραστρατιωτικές οργανώσεις στον κόσμο το 1992, εξουδετερώθηκε από ακόμη μία απόλυτα στοχευμένη επίθεση των ισραηλινών μαχητικών στα νότια προάστια της Βηρυτού έχοντας πάντως καταφέρει να γιγαντώσει σε κάθε επίπεδο τη Χεζμπολάχ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top