«Επίθεση» σε Τορναρίτη: «Εμείς στην Λεμεσό ασχολούμαστε με την πραγματική γυναίκα λεβέντη μου»

«Επίθεση» σε Τορναρίτη: «Εμείς στην Λεμεσό ασχολούμαστε με την πραγματική γυναίκα λεβέντη μου»

Κοινοποιώντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook το θέμα της ιστοσελίδας μας (Themasports) το βράδυ της Παρασκευής (17-03) όπου αναφερόταν στις δηλώσεις του Χριστόφορου Τορναρίτη για το περιβόητο παιχνίδι του 2001 μεταξύ ΑΕΛ – Ολυμπιακού 0-5, ο πρώην εκπρόσωπος τύπου της Λεμεσιανής ομάδας, Άκης Ιωαννίδης, έγραψε και ένα σχόλιο απαντώντας στον τότε πρόεδρο των «μαυροπρασίνων».

Αναλυτικά το μήνυμα Άκη Ιωαννίδη, ο οποίος ήταν τότε στο διοικητικό συμβούλιο της ΑΕΛ:

Διαβάστε περισσότερα στο Themasports: «Επίθεση» σε Τορναρίτη: «Εμείς στην Λεμεσό ασχολούμαστε με την πραγματική γυναίκα λεβέντη μου» (pic)

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η στρατηγική που ακολουθούμε έχει οδηγήσει στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η Ελλάδα στέκεται πάντα εμπράκτως στο πλευρό της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE