Φωτογραφία-ντοκουμέντο: Ο δράστης της επίθεσης στο Ορλί νεκρός από τα πυρά των αστυνομικών - ΦΩΤΟ

Φωτογραφία-ντοκουμέντο: Ο δράστης της επίθεσης στο Ορλί νεκρός από τα πυρά των αστυνομικών - ΦΩΤΟ

Φορά ένα μαύρο παντελόνι και ένα λευκό πουκάμισο - Λίγο νωρίτερα είχε προσπαθήσει να αρπάξει το όπλο ενός στρατιώτη

Μια φωτογραφία ντοκουμέντο που δείχνει τον άνδρα, ο οποίος σκόρπισε τον τρόμο στο αεροδρόμιο του Ορλί το πρωί του Σαββάτου να είναι νεκρός έδωσε στη δημοσιότητα το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Στη φωτογραφία φαίνεται ο άνδρας, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες ήταν ένας εξτρεμιστής μουσουλμάνος γνωστός στις γαλλικές αρχές, να φορά ένα μαύρο παντελόνι και ένα άσπρο πουκάμισο και να κείτεται νεκρός μετά τα πυρά που δέχθηκε από τους Γάλλους αστυνομικούς.

Νωρίτερα, όπως έχει γίνει γνωστό, είχε προσπαθήσει να αρπάξει το όπλο ενός στρατιώτη στο αεροδρόμιο.

Κατά πληροφορίες μάλιστα ο άνδρας αυτός είχε εμπλακεί και σε ένα περιστατικό με τραυματισμό αστυνομικού κατά τη διάρκεια ελέγχου στο προάστιο του Σεν Ντενί.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

ΠΑΡΙΣΙ: Χαμός στο αεροδρόμιο Ορλί - Πήγε να πάρει το όπλο στρατιώτη και τον σκότωσαν - ΦΩΤΟ&VIDEO

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE