«Έφυγε» από ναρκωτικά 20χρονος bodybuilder – Ολόκληρο κύκλωμα στην Κύπρο «ξεσκέπασε» ο θάνατός του – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

«Έφυγε» από ναρκωτικά 20χρονος bodybuilder – Ολόκληρο κύκλωμα στην Κύπρο «ξεσκέπασε» ο θάνατός του – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο τραγικός χαμός 20χρονου «έδειξε» τον δρόμο στις Αρχές για οργάνωση στην Κύπρο που διακινεί ναρκωτικά.

Βρέθηκε από την μητέρα του σε κωματώδη κατάσταση στο υπνοδωμάτιό του το βράδυ της Πέμπτης 13 Οκτωβρίου 2016, ο 20χρονος bodybuilder Robbie Ryder.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής «Daily Mail», o νεαρός δεν αντιδρούσε στις συνεχείς εκκλήσεις της μητέρας του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και εξέπνευσε λίγο αργότερα.

Οι τοξικολογικές εξετάσεις στο σώμα του άτυχου νέου έδειξαν υψηλά επίπεδα μορφίνης και πως λίγο πριν τον θάνατό του είχε καταναλώσει ποσότητα αντικαταθλιπτικών χαπιών. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία του Γιορκσάιρ, ο νεαρός προμηθεύτηκε μέσω του διαδικτύου και συγκεκριμένα του «dark web», τα ναρκωτικά.

Κατόπιν αναλύσεων των Αρχών στο υπνοδωμάτιο του νεαρού, βρήκαν την διεύθυνση του προμηθευτή του νεαρού στην Κύπρο, ξεσκεπάζοντας, όπως εικάζουν, ένα μεγάλο δίκτυο πώλησης ναρκωτικών στον κόσμο. 

Ειδοποιήθηκε ήδη η Interpol για έρευνα στο εν λόγω υποστατικό. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ: Στο Υπουργικό το νομοσχέδιο για την βία στα γήπεδα - Δίνει δικαίωμα στην Αστυνομία να αποφασίσει για απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων

ΠτΔ: Στο Υπουργικό το νομοσχέδιο για την βία στα γήπεδα - Δίνει δικαίωμα στην Αστυνομία να αποφασίσει για απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων

Στις πολύ σημαντικές αποφάσεις που θα λάβει σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, ανάμεσα σε άλλα, σε σχέση με την αναζωογόνηση ακριτικών περιοχών, αλλά και την ασφάλεια στα γήπεδα αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος ανακοίνωσε, επίσης, ότι θα παραθέσει την πρώτη εβδομάδα Μαρτίου, συνέντευξη Τύπου προς τα ΜΜΕ για το έργο της Κυβέρνησης κατά το 2024.

BEST OF TOTHEMAONLINE