ΛΕΜΕΣΟΣ: Καταζητείται από την Αστυνομία ο «Μπλάκκης» - Εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης εναντίον του για ξυλοδαρμό της συζύγου του

ΛΕΜΕΣΟΣ: Καταζητείται από την Αστυνομία ο «Μπλάκκης» - Εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης εναντίον του για ξυλοδαρμό της συζύγου του

Για αδικήματα που διαπράχθηκαν στις 17 Φεβρουαρίου του 2017 καταζητείται από την Αστυνομία ο 41χρονος της φωτογραφίας. Από τότε είναι άφαντος και διαφεύγει της σύλληψης με αποτέλεσμα η Αστυνομία να δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία του και ζητά τη βοήθεια του κοινού.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση η Αστυνομία καταζητεί τον Χριστάκη Νικολάου άλλως ΜΠΛΑΚΚΗ από την Λεμεσό, ηλικίας 41 ετών για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενα αδικήματα πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης (Νόμος για τη βία στην οικογένεια), ψυχολογικής βίας και δημόσιας εξύβρισης εναντίον της εν διαστάσει συζύγου του,  αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν στις 17/2/2017.  
 

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25805057, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ: Στο Υπουργικό το νομοσχέδιο για την βία στα γήπεδα - Δίνει δικαίωμα στην Αστυνομία να αποφασίσει για απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων

ΠτΔ: Στο Υπουργικό το νομοσχέδιο για την βία στα γήπεδα - Δίνει δικαίωμα στην Αστυνομία να αποφασίσει για απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων

Στις πολύ σημαντικές αποφάσεις που θα λάβει σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, ανάμεσα σε άλλα, σε σχέση με την αναζωογόνηση ακριτικών περιοχών, αλλά και την ασφάλεια στα γήπεδα αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος ανακοίνωσε, επίσης, ότι θα παραθέσει την πρώτη εβδομάδα Μαρτίου, συνέντευξη Τύπου προς τα ΜΜΕ για το έργο της Κυβέρνησης κατά το 2024.

BEST OF TOTHEMAONLINE