Απίστευτη τραγωδία στην κατεχόμενη Μόρφου: Ορφάνεψαν δύο παιδάκια μέσα σε 5 μέρες! Ο πατέρας πέθανε σε τροχαίο και η μητέρα τους έχασε τη ζωή της από ανακοπή καρδιάς

Απίστευτη τραγωδία στην κατεχόμενη Μόρφου: Ορφάνεψαν δύο παιδάκια μέσα σε 5 μέρες! Ο πατέρας πέθανε σε τροχαίο και η μητέρα τους έχασε τη ζωή της από ανακοπή καρδιάς

«Τραγωδία, πόνος, θάνατος». Τρεις λέξεις που χαρακτηρίζουν την πιο κάτω ιστορία που κυριαρχεί την Τετάρτη 14/3 στα πρωτοσέλιδα του Τουρκοκυπριακού τύπου.

Επιμέλεια: Στέλιος Στυλιανού

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα μια οικογένεια καταστράφηκε μέσα σε λίγες μόνο μέρες, ενώ προκαλεί αίσθηση και το γεγονός ότι μέσα σε 3 μέρες 10 άτομα στα κατεχόμενα έχασαν τη ζωή τους στην άσφαλτο.

Ένας από αυτούς και ο 48χρονος Καμίλ Γκιόκτεπε, ο οποίος στις 8 Μαρτίου έχασε τη ζωή του όταν το μικρό βαν που οδηγούσε συγκρούστηκε με φορτηγό που μετέφερε πέτρες. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, άφησε την τελευταία του πνοή και έντυσε στα μαύρα την οικογένεια του.

Tamay Göktepe, Kamil Göktepe

Ωστόσο η τραγωδία για την οικογένεια δεν είχε τέλος. Η γυναίκα του Ταμιλ Γκιοκτεπε συντετριμμένη από την απώλεια του συζύγου της, μετά από 5 μέρες (στις 13 Μαρτίου) βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της με τους γιατρούς να κάνουν λόγο για καρδιακή προσβολή αφού δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τον πόνο της.

A family has destroyed

Το ζευγάρι μόλις πρόσφατα είχε βιώσει την μεγαλύτερη χαρά για ένα γονιό αφού η Ταμιλ είχε φέρει στον κόσμο το 2ο παιδάκι τους, που έμεινε τελικά πεντάρφανο στις 40 μέρες ζωής του ενώ και η κορούλα τους είναι μόλις 8 χρόνων.

His wife was able to survive for four days

Τώρα οι «αρχές» στα κατεχόμενα ψάχνουν συγγενείς εξ αίματος ώστε να μπορέσουν να προσφέρουν στα δύο παιδάκια που η μοίρα τους έπαιξε πολύ άσχημο παιχνίδι, ένα ευτυχισμένο, όσο γίνεται, μέλλον.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Την άποψη ότι είναι χρήσιμα τα ήρεμα νερά καθώς και οι ήρεμοι αιθέρες, εξέφρασε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας Νίκος Δένδιας, ο οποίος επισκέπτεται την Κύπρο. Μιλώντας ύστερα από τη συνάντηση με τον Κύπριο ομόλογό του Βασίλη Πάλμα, ο κ. Δένδιας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην τουρκική συμπεριφορά ειδικότερα τις τελευταίες ημέρες, στην Κάσο, βόρεια της Κρήτης, αλλά και η αντίδραση της Άγκυρας στο ζήτημα των περιβαλλοντικών πάρκων στις Κυκλάδες, λέγοντας πως οι κινήσεις αυτές, «δεν με καθιστούν ιδιαίτερα αισιόδοξο».

BEST OF TOTHEMAONLINE