ΠΑΦΟΣ: Συνέλαβαν 17χρονη για διάρρηξη και κλοπή - Αρνήθηκε να απαντήσει στην Αστυνομία

ΠΑΦΟΣ: Συνέλαβαν 17χρονη για διάρρηξη και κλοπή - Αρνήθηκε να απαντήσει στην Αστυνομία

Στη σύλληψη 17χρονης Ελληνοκύπριας προχώρησε την Κυριακή (12/3) η Αστυνομία Πάφου σε σχέση με διάρρηξη και κλοπή καταστήματος στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η διάρρηξη και κλοπή διαπράχθηκε στις 25 Φεβρουαρίου του 2017 στην Κάτω Πάφο.

Η 17χρονη φέρεται να διέρρηξε το κατάστημα με είδη σουβενίρ και να απέσπασε απ’ αυτό διάφορα αντικείμενα.

Εναντίον της 17χρονης προέκυψε μαρτυρία ενώ και στο παρελθόν έχει απασχολήσει τις ανακριτικές αρχές.

Μετά την σύλληψη της οδηγήθηκε στα Γραφεία του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου όπου ανακρινόμενη αρνήθηκε να απαντήσει στην Αστυνομία.

Οι εξετάσεις του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου συνεχίζονται με στόχο την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE