Φωτιά σε δημοτικό σχολείο της Αγλαντζιάς – Αρκετές ζημιές σε αίθουσες – Τι αναζητεί η Πυροσβεστική

Φωτιά σε δημοτικό σχολείο της Αγλαντζιάς – Αρκετές ζημιές σε αίθουσες – Τι αναζητεί η Πυροσβεστική

Πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της Κυριακής 12/03 σε δημοτικό σχολείο της Αγλαντζιάς.

Συγκεκριμένα, στις 18:11 το απόγευμα της Κυριακής 12/03 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά στο κλιμακοστάσιο σχολείου στο 6ο Δημοτικό Αγλαντζιάς στην οδό Γρίβα Διγενή στην Αγλαντζιά.

Η πυρκαγιά βρισκόταν σε άγνωστα αντικείμενα (πιθανόν ελαστικά).

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Καϊμακλίου και Πύλης Πάφου με 3 οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 18.39.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς χρησιμοποιήθηκαν αυλοί τυλιχτήρα και 4 αναπνευστικές συσκευές.

Η πυρκαγιά προκάλεσε αρκετές ζημιές στην βαφή εξωτερικά των αιθουσών διδασκαλίας και στο κλιμακοστάσιο λόγω του πυκνού μαύρου καπνού και των θερμών αερίων.

Τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν τη Δευτέρα 13/3

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.