ΚΟΦΙΝΟΥ: Τροχαίο ατύχημα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού

ΚΟΦΙΝΟΥ: Τροχαίο ατύχημα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού

Τροχαίο ατύχημα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς.

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 11/3 στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού παρά την έξοδο της Κοφίνου.

Από το ατύχημα δεν προκλήθηκε ο οποιασδήποτε σοβαρός τραυματισμός στους εμπλεκόμενους.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα δυο οχήματα υπέστησαν υλικές ζημίες ενώ έχουν ήδη μετακινηθεί με ρυμουλκό όχημα για να μην προκληθεί αυξημένη τροχαία κίνηση. 

Το ατύχημα πιθανών να οφείλεται στην ολισθηρότητα του δρόμου λόγω των βροχών.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο καιρών των τελευταίων ημερών αυξάνει την ολισθηρότητα του οδοστρώματος και μειώνει την ορατότητα των οδηγών.

Οι οδηγοί που θα μετακινηθούν το επόμενο διάστημα, καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να έχουν αναμμένα τα φώτα πορείας του και να κρατούν αποστάσεις μεταξύ τους. 

Επίσης η αυξημένη ταχύτητα καθιστά την οδήγηση ακόμη πιο επικίνδυνη. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΡΟΣΟΧΗ! Κίτρινη προειδοποίηση για ολόκληρη την Κύπρο - Αναμένονται ισχυρά καιρικά φαινόμενα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Σε θολά νερά η άτυπη διευρυμένη διάσκεψη - Ομοσπονδία γιόκ διαμηνύει ο Τατάρ

Κυπριακό: Σε θολά νερά η άτυπη διευρυμένη διάσκεψη - Ομοσπονδία γιόκ διαμηνύει ο Τατάρ

Μπορεί η Λευκωσία να εκφράζει σε όλους τους τόνους τη βούλησή της για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό, ωστόσο ο παράγοντας Τουρκία δεν αφήνει κανένα περιθώριο αισιοδοξίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE