Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Παρασύρθηκε από το αυτοκίνητό του 41χρονος αντιεισαγγελέας και έχασε τη ζωή του

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Παρασύρθηκε από το αυτοκίνητό του 41χρονος αντιεισαγγελέας και έχασε τη ζωή του

Υπηρετούσε στο Πλημμελειοδικείο Πολυγύρου Χαλκιδικής - Στάθμευσε το αυτοκίνητό του σε υπόγειο χώρο, και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το αυτοκίνητο κινήθηκε και τον παρέσυρε

Κατέληξε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου μεταφέρθηκε χθες σοβαρά τραυματισμένος 41χρονος, ο οποίος παρασύρθηκε από το αυτοκίνητό του.

Ο 41χρονος, ο οποίος όπως έγινε γνωστό ήταν αντιεισαγγελέας Πρωτοδικών και υπηρετούσε στο Πλημμελειοδικείο Πολυγύρου Χαλκιδικής, στάθμευσε χθες το αυτοκίνητό του σε υπόγειο χώρο, στη Θεσσαλονίκη και πήγε πίσω από το όχημα. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το αυτοκίνητο κινήθηκε και τον παρέσυρε.

Ο 41χρονος μεταφέρθηκε με πολλαπλές κακώσεις στο νοσοκομείο Παπανικολάου, όπου στις τέσσερις τα ξημερώματα υπέκυψε στα τραύματά του.

Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Β΄Τμήμα Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.GR

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο δικηγόρος της Black Cube

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο δικηγόρος της Black Cube

Δεν προκύπτει ότι το βίντεο της γνωστής υπόθεσης «Video Gate» αποτελεί υβριδική επίθεση κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της εταιρείας Black Cube, Αντώνης Δημητρίου. Όπως σημείωσε, η εταιρεία είχε θέσει εξ αρχής ως προϋπόθεση για να συνδράμει στις έρευνες, να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα του φυσικού ή νομικού προσώπου που την είχε εργοδοτήσει για την παραγωγή του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE