ΜΕΝΕΟΥ: Φως στα αίτια του θανάτου του 57χρονου από τα Λατσιά - Έχασε τη ζωή του σαν οδηγούσε

ΜΕΝΕΟΥ: Φως στα αίτια του θανάτου του 57χρονου από τα Λατσιά - Έχασε τη ζωή του σαν οδηγούσε

Φως στα αίτια θανάτου του 57χρονου από τα Λατσιά που βρέθηκε νεκρός εντός του εμπορικού οχήματος που οδηγούσε στο Μενεού.

Ο Χρύσανθος Γερασίμου που έχασε τη ζωή του την Τετάρτη (08/03) το μεσημέρι ενώ κατευθυνόταν με το ημιφορτηγό που οδηγούσε στην Βιομηχανική Περιοχή Δρομολαξιάς, υπέστη ανακοπή.

Σύμφωνα με την νεκροτομή που διενήργησε επί της σορού του η Αγγελική Πάπεττα, ο 57χρονος έχασε τη ζωή του από έμφραγμα του μυοκαρδίου επί εδάφους παλαιού.

Ο άτυχος άνδρας έπασχε από διαβήτη και εδώ και χρόνια έκανε ενέσεις ινσουλίνης.

Ίσως αν διαπίστωνε ότι είχε υποστεί έμφραγμα παλαιότερα σήμερα να ήταν εν ζωή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΜΕΝΕΟΥ: Στη δημοσιότητα το όνομα του 57χρονου οδηγού – Ενημερώθηκαν οι οικείοι του

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ – ΜΕΝΕΟΥ: 57χρονος από περιοχή της Λευκωσίας το θύμα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: Νεκρός άνδρας που έχασε τον έλεγχο του οχήματος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE