Την Παρασκευή (10/3) θα γίνει η νεκροτομή του 37χρονου Γεωργιανού - Τα αίτια θανάτου του ακόμη είναι άγνωστα

Την Παρασκευή (10/3) θα γίνει η νεκροτομή του 37χρονου Γεωργιανού - Τα αίτια θανάτου του ακόμη είναι άγνωστα

Στη νεκροτομή, που είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή το πρωί, στις 9.00, παραπέμπει η Αστυνομία, αναφορικά με τα αίτια θανάτου του 37χρονου άνδρα από τη Γεωργία, το πτώμα του οποίου εντοπίστηκε σήμερα στην περιοχή του εμπορικού κέντρου, στην είσοδο της Λευκωσίας.

Όπως δήλωσε ο Βοηθός Υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας Στέλιος Στυλιανού, έχει αποκλειστεί εκ πρώτης όψεως το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και «η Αστυνομία στην περίπτωση αυτή εξετάζει υπόθεση αιφνίδιου θανάτου».

Στο παρόν στάδιο, τα ακριβή αίτια του θανάτου δεν είναι γνωστά, πρόσθεσε ο κ. Στυλιανού και είπε ότι η νενομισμένη νεκροτομή, που θα διενεργήσει την Παρασκευή, στις 9.00 πμ η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου, αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια του θανάτου.

Το πτώμα εντοπίστηκε σε ανοιχτό χώρο, έναντι του εμπορικού κέντρου, στην είσοδο της Λευκωσίας, μετά από ενημέρωση που έλαβε η Αστυνομία γύρω στις 6.45 το πρωί.

Αμέσως αποκλείστηκε η περιοχή, ενώ στη σκηνή μετέβη και ιατροδικαστής.

Οι εξετάσεις της Αστυνομίας έδειξαν ότι πρόκειται για 37χρονο από τη Γεωργία.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι για την πρόσκληση να παραστεί στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Αίγυπτο, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE