Ο Τραμπ βρήκε τον νέο πρέσβη των ΗΠΑ στη Ρωσία

Ο Τραμπ βρήκε τον νέο πρέσβη των ΗΠΑ στη Ρωσία

Πρώην κυβερνήτης της Γιούτα αποδέχθηκε πρόταση Τραμπ για πρέσβης στη Ρωσία

Ο πρώην κυβερνήτης της πολιτείας Γιούτα, ρεπουμπλικανός Τζον Χάντσμαν, αποδέχθηκε την πρόταση του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ να γίνει ο επόμενος πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών στη Ρωσία, είπε κυβερνητικός αξιωματούχος την Τετάρτη 8/3.

Ο Χάντσμαν υπηρέτησε ως πρέσβης στην Κίνα υπό τον πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα του Δημοκρατικού Κόμματος και αργότερα, το 2012, έθεσε υποψηφιότητα για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος για την προεδρία, χωρίς επιτυχία.

Στόχος του Τραμπ, όπως έχει δηλώσει ο ίδιος, είναι να βελτιώσει τις σχέσεις των ΗΠΑ με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν οι οποίες χειροτέρεψαν με την κυβέρνηση Ομπάμα λόγω της προσάρτησης της Κριμαίας από τη Ρωσία και της υποστήριξης αντίθετων πλευρών στον συριακό πόλεμο, μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Σε θολά νερά η άτυπη διευρυμένη διάσκεψη - Ομοσπονδία γιόκ διαμηνύει ο Τατάρ

Κυπριακό: Σε θολά νερά η άτυπη διευρυμένη διάσκεψη - Ομοσπονδία γιόκ διαμηνύει ο Τατάρ

Μπορεί η Λευκωσία να εκφράζει σε όλους τους τόνους τη βούλησή της για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό, ωστόσο ο παράγοντας Τουρκία δεν αφήνει κανένα περιθώριο αισιοδοξίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE