ΛΕΜΕΣΟΣ: Εντοπίστηκε η 26χρονη Μαρία Αντωνίου – Τι δήλωσε στην Αστυνομία για την εξαφάνιση της

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εντοπίστηκε η 26χρονη Μαρία Αντωνίου – Τι δήλωσε στην Αστυνομία για την εξαφάνιση της

Εντοπίστηκε γύρω στις 14:30 το μεσημέρι της Τρίτης 07/03, η 26χρονη Μαρία Αντωνίου από την Λεμεσό η οποία αγνοείτο από το Σάββατο 04/03.

Όπως σας είχαμε αναφέρει, το μεσημέρι της Τρίτης 07/03 δόθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, πως η νεαρή θεάθηκε σε υποστατικό στην περιοχή της Γερμασόγειας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ — ΛΕΜΕΣΟΣ: Πληροφορία στην Αστυνομία για εντοπισμό της 26χρονη Μαρίας

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως μέλη της Αστυνομίας όπου και εντόπισαν την 26χρονη. Όπως μας αναφέρθηκε, είναι καλά στην υγειά της ενώ η ίδια ανέφερε στους αστυνομικούς πως δεν γνώριζε ότι είχε δηλωθεί στην αστυνομία ως ελλείπον πρόσωπο.

Μεταξύ άλλων η 26χρονη ανέφερε πως διέμενε σε φιλικό της πρόσωπο.

Θυμίζουμε πως την καταγγελία της εξαφάνισης της έκανε η μητέρα της.  

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Αποχή, θυμός και ρευστή ψήφος, καθοριστικοί παράγοντες για ανατροπή του πολιτικού σκηνικού - Το μήνυμα που τα κόμματα συνεχίζουν να αγνοούν

Βουλευτικές: Αποχή, θυμός και ρευστή ψήφος, καθοριστικοί παράγοντες για ανατροπή του πολιτικού σκηνικού - Το μήνυμα που τα κόμματα συνεχίζουν να αγνοούν

Η αποχή δεν είναι απλώς ένας αριθμός. Είναι μήνυμα. Και στις βουλευτικές εκλογές του 2021, το μήνυμα αυτό έγινε πιο ηχηρό από ποτέ. Πάνω από ένας στους τρεις πολίτες επέλεξε να μην πάει στις κάλπες. Δεν πρόκειται για αδιαφορία με την απλοϊκή έννοια που συχνά της αποδίδεται. Πρόκειται για μια συνειδητή στάση, που κρύβει θυμό, απογοήτευση και βαθιά απαξίωση προς το πολιτικό σύστημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE